.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Friday, August 28, 2009

.:KLIA...oh...KLIA:.

Salam...
sekarang baru orang ade mase nak tulis bloq....wuwu...sedih nya....
pada 26 ogos 2009,merangkap hari rabu Lyn mengajak diriku ke KLIA untuk hantar Far-team
yang nak ke US...(best gile ar dapat gi overseas...)
memang excited la aku nak pi hantar dak hyperbola yang sorang ni kan(far-team)..huhu...dah la lame tak jumpe,bila dah jumpa memang tak ingat akhirat la kan...hee...=p
jumpe gak la beberape orang kat KLIA tu, ade Riena, Akiey, Nikki n Mokmeng...ade gak la kitorang baru berkenalan...huhu...
ni pic2 kitorang bersama before flight...

MySpace







tapi....bila nak balik....

MySpace

sangat la panik bila kereta tidak dapat berfungsi dan kereta semua tidak dapat dihidupkan enjinnya...(apakah??skema tol ayat..huhu..)

tapi memang panik gile kot, nasib baik ade riena ikut kitorang,dia pown call la semua kawan2 dia untuk tolong kitorang coz dia pown tak berape pandai pasal benda alah enjin tu...huhu...

punya la cuak kitorang...memang giler ar,kalo aku ngan Lyn jer, tak tau nak cakap camner...

macam-macam la diorang wat untuk hidupkan kereta yang bateri nye dah abis tu kan...thanx sangat2 kat budak2 Intec yang banyak membantu...walaupun malam tu aku kena tidur kat rumah Lyn dan besoknya aku ade mid-sem TDR,tapi aku bersyukur sangat kitorang selamat....

huhu...sangat berterima kasih kat korang yang banyak membantu...Lyn, benda tu mungkin akan jadi pengalaman yang tak akan kita lupakan...huhu...nyway still have fun...



MySpaceMySpaceMySpace

p/s : servis kereta anda sebelum memulakan perjalanan...

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home