.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Monday, January 31, 2011

::~25 random fact bout me!!~::

assalamualaikum,sume~
dah bersawang n ber'spider web' sudah blog ni...lame x menghapdet...ni baru ade tym ckit nak menghapdet...biase la, mencit i selalu sangat menagih simpati kat i...tak sempat nak hapdet blog...asyik kesahkan mencit jer...gitu...huhu~
orait2...now...saya di'tag oleh coursemate saya:- Eliane Suriane
tu nama btol dye ek...glamour kan?i loike name dye...huhu~

mari mengenali Hazirah Hamzah,ye...25 random fact about me~

  1. Nama diberi Hazirah binti Hamzah...yup, without Nur, Nurul o Siti...tu je nama saya..
  2. Anak sulung dari 4 orang adik beradik n da only gurls in my siblings...lalala~
  3. was born on 18th September 1989...(dh tua dh rasenye...nak hadiah!!hee~)
  4. darjah 1 sampah darjah 6 skola kt SK Taman Keramat 1...then, form 1-3, SMK Taman Keramat, pastu form 4-5, kat Sekolah Menengah Sains Muar(batch 23rd)...
  5. then, gi matriks penang,KMPP...(Kolej Matrikulasi Paling Popular...hahaha~)
  6. n now, kt UKM,Bangi...Bachelor in Biochemistry...n dah third year dah pown skang...
  7. skang dok wat tesis pasal Malaria...in-vivo work,playing wif mice...lalala~
  8. pink-lover...suatu ketika dahulu prnh digelar pink panther...wuwu~
  9. sangat menghargai persahabatan...sangat sayang ngan kawan2 saya yer...
  10. suka mendengar masalah orang...n bercita-cita nak jadi kaunselor...(kalo bley la kn...)
  11. sangat susah nak makan nasi...biasa makan roti n benda2 yang ngarut...n western food...huhu~
  12. sangat suka aiskrim n kek!!!suka sangat2...
  13. suka baca buku motivasi n islamik...untuk tambah pengetahuan n santapan untuk hati...hee~
  14. sangat suka jadi fasi coz dapat jumpa ramai adik2, bagi semangat n pengajaran yang sebelum ni saya pernah menyesal..hee~
  15. sangat suka bersukan...cakap jer ape jenis sukan...kalo orang ajar sume jenis sukan nak main...huhu~
  16. suka kemas,sistematik n teratur....
  17. sangat suka shopping~
  18. suka baju n kasut~
  19. suka belajar benda yang baru...
  20. suka nak join aktiviti yang lasak tapi kadang2 tak kesampaian...
  21. suka nak tolong orang...selagi mampu selagi tu la nak tolong...hee~
  22. sangat suka dengar masalah orang n try utk tolong dorang...(agak2 jadi kaunselor bley x?)
  23. tak suka marah2 n tak suka orang yang suka sangat emo2...
  24. bersyukur, positive, istiqamah n believe in urself..<---motto hidup
  25. last one, sangat sayang Allah, family n kawan2...
kalo nak cite sume memang terlebih2 ni...ni je la kot yang zera nak share...hee...pastu nak tag...
-nisya
-amira amran
-adlie musa
-kay yea




Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home