.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Friday, August 28, 2009

.:BiOmeT di PTSL:.

salam...
diriku ke'puyeng'an...hahahaha....
MySpace

cam giler gak la semalam dan hari ni...sangat cam orang gila....
malam tadi lepas jer buka kat up n solat tarawikh same-same, aku pergi ke ptsl coz ade discussion tutorial biomet ngan dak2 course biokimia yang 'sopan'...huhu...
ingatkan discuss sampai kol 2 or 3 yang paling lambat...rupa-rupanya...

MySpace MySpaceMySpace

sampai ke subuh baru la kitorang dapat siapkan benda alah tu...pening2...kitorang siap sahur lagi kat ptsl tu...sahur mcd plak...thanx la kat Lan n Cilai coz rajin gi beli makanan...huhu...

walaupun tension,kami tetap tekun menyiapkan biomet dengan segala kudrat yang ada...

MySpace

akhirnya, kami pulang kol 6 dalam kehujanan....memang sangat cemerlang lah kami...insya-Allah... huhu....

MySpace

kepada Zurin(zuzu), Tika(a'a), Zul(fafa), Cilai(cici), Lan(lulu), Mira(rara) n Dila(didi),kita teruskan pulak usaha kita untuk malam ni...go,go chaiyo!!
score for biochem!!yeah....
MySpace

ni pic2 nga sengal2 semalam....huhu....



serius ek wat kije...huhu....


cici sedang menerangkan sesuatu...

huhu....

cici dihempap oleh tanganku...hahaha....

budak2 cemerlang...wee~

p/s: sowie kat adik-beradik up coz xdpt g meeting batch...kne siapkan tutorial yang melampau punya banyak...sowie sgt2...

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home