.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Sunday, August 1, 2010

♥♥R I N D U♥♥

hati sedang berbunga-bunga~~lalalala~~
sangat seronok...huhu~~tadi mak call...(hampir hari2 kot mak call...)seronok giler la call yang kali ni~~ngeh2..
bukannya ape, hari tu kan org sdey coz tak dapat nak balik kampung coz rindu sangat2 kat opah n atok...sampai sakit2...rupa-rupanya hari tu mak call dari kampung cakap opah sakit...opah tak bley nak jalan...
MySpace
sdey nye tym tu bile dapat tau...rase cam nak balik kampung terus jer...tapi kerja banyak plak...lagi pun tak berani nak balik sorang2...hee~~eh,berbalik kepada cerita mak call kejap tadi...beliau kate, opah ikot balik KL...oyeah2
MySpace
so,sangat la tak sabar2 mau pulang next week...weehuuu~~nak jumpa opah~~huhu~~sayang opah sangat...tapi atok tak ikot lak sebab nak jage ayam...huhu~~
tak kesa la,janji opah ade...mintak2 la dipermudahkan untuk balik hujung minggu ni~~hee~~

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home