.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Thursday, July 29, 2010

.:jurnal oh jurnal~~:.

MySpace
stress??memang stress~~bila tengok jurnal banyak2 kat dalam lappy ni tapi tak dapat sempat nak bace semua~~
MySpace
serabut sudah kepala ku...adoyai...lagi pergi kat e-siber ptsl...memang la seronok dapat cari jurnal kat science direct,springerlink sume yag kite tak dapat ak akses kat bilik tu...tapi lame2 rase macam nak muntah tengok jurnal banyak2...aiyo~~
hmmm~~ape yang perlu dilakukan sekarang??tajuk dah dapat...sekarang maw cari objektif ngan tujuan~~pening sudah...baca2 jurnal tapi rasa macam still tak cukup info lagi~~aiyak...
tajuk thesis ku ialah :- "Penilaian Aktiviti Anti-malaria Gynura Procumbens dalam model Infeksi Malaria Murin."...
insya-Allah,tak la complicated sangat kot..
ya Allah,bantulah hambamu ini menempuh dugaan dan cabaran yang bakal menimpa dalam perjalanan ku untuk menimba ilmu...semoga Allah sentiasa permudahkan urusan kita..amiin~~
ayuh la kite membaca jurnal kembali...niat kerana Allah,ya~~
MySpace
take care,ya...doakan org dapat menghabiskan 2 jurnal 1 hari~~huhu~~
MySpace

yang banyak mengarut,



Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home