.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Monday, October 25, 2010

~salam imtihan~

hola,chicas!!
fuhh2...berhabuk n bersawang bagai dah blog ni....
gile lame tak update...huhu...
maaf la yer,quite buzy lately ngan assignment yang berlambak n exam yang nak dekat...
me gusta nada el examen....adeyh~
walau ape pown yang berlaku,kite harus kuat n tabah untuk menempuh peperiksaan yang bakal dihadapi minggu ni...
maaf dipinta dan dipohon kepada semua yang mengenali diri ini...maaf kiranya pernah menyakiti atau mengguris hati saudara dan saudari..(cewah...berbuga x ayat??)
anyway, gud luck for all my frenz tak kira la kte knal kat mane...kat sekolah, kat tepi jalan, tepi longkang da sebagainya...do ur best...yang penting, lakukan untuk agamamu n belajar kerana Allah...okey??
ayat ni saya copy dari Asarulazlan nye fb...cam best jer...so, aq amek yer lan...hee~
"Ya ALLAH sekiranya kegagalanku membawa fitnah kepada Islam dan Perjuangan, maka KAU cemerlangkan lah aku dalam setiap perkara. Sekiranya kejayaanku membuat aku jauh dari Islam dan perjuangan, maka KAU lebih berhak menentukan yang selayaknya untukku". bitaufiq wannajah fi imtihan...insyaALLAH.

Labels: ,

1 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home