.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Wednesday, September 1, 2010

~puasa o puasa~

assalamualaikum.....
dah nak habis puasa baru lah nak type cite pasal puasa kan...
bukannya ape...ni saje teringat,bila dok tengok cite "Nostalgia Ramadhan" kat TV1 tu...huhu~
seronok plak bile teringat cite2 lame ni kan...
ni bukannya ape...hari tu dok sembang2 ngan si Zurin waktu buka pose...tetibe bley plak terkeluar cerita pasal tym2 dok kat asrama dulu....amacam korang nye nostalgia dulu2?
teringat tak waktu kat sekolah2 dulu??
MySpace
best la tym sekola2 dulu...agak2 ape yang korang wat bile tym pose dekat asrama dulu2?

**********************************************************************************

kalo balik kelas, korang terus gi balik dorm ke?kalo kitorg dulu kat samura, berlari balik jer kelas, terus gi DM...bukannya nak amek makanan....tapi nak gi cop tempat untuk berbuka...punya la senget...huhu~
kalo tak cop tempat nanti dapat tempat dekat ngan dak laki....segan kot...takmo2...tu yang dok gi cop tempat cepat2...cop untuk satu dorm...amek la pinggan2 yang memang dok ade kat depa kaunter tu,kalo tak pown cawan2, jadi tempat nak cop meja...huhu~
ataupun kitorang akan wat camni....
sekadar gambar hiasan...

menyondongkan kerusi tada tempat dah taken k...huhu~ nak yang paling nostalgis skali, guna kalendar meja yg pibg kasi pastu terbalikkan tulis nama dorm kat situ....wah~~korang ade wat camtu tak?hahaha~
rindu sume itu...

ape lagi ek?owh,dah petang2 lepas riadah gi mandi sume, beramai-ramai la ke bazar kat astaka sekolah...yang berniaga biasanya ustaz, cikgu rosmin, pak din, kak na..(staf n cikgu2)...benda yang paling aku rindukan sangat yang dok ngidam sampai sekarang, air katira ngan kurasan kak na...siyes rindu...lame gak tak merasa...huhu~

sangat seronok suasana puasa kat sekolah dulu...tapi paling tak dapat dilupakan kes histeria tym bulan pose la...bab ni aku taknak sentuh sangat la...biar la menjadi kenangan antara batch 23 n 24...huhu~

**********************************************************************************

tambahan lagi untuk cite puasa o puasa...disebabkan rindu yang sangat kepada ahli dorm waktu bulan pose, aku, lyn, camel n kak adief hari tu berbuka bsame2...best gle dapat gather walaupun tak lame sangat kan...tapi dapat jumpe pown aku dah kira bersyukur dah...dapat gak lepaskan rindu kat dak2 yg aku sayang sangat2 ni...hee...

ni antara pic2 kami kat shah alam hari tu~~



banyak lagi actually pic2...tapi malas nak upload banyak2...kalo nak tengok korang tengok kat fb yer...hee~
mereka ni sangat banyak membantu waktu kat samura dulu...gila sayang sangat2 kat korag sume....tanpa korang maybe aku bukan aku yang skang kot...caya la~
MySpace

p/s : merindui setiap saat kat sekolah dulu...huhu~

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home