.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Friday, December 31, 2010

::~kenduri-kendara n makan2~::

Assalamualaikum...kalo xjawab dosa, kalo jawab?sayang....(ala2 gaya kak Maria Elena Zarul~sowie kak amek tagline jap...huhu~)
korang dah check out blog dye?*two thumbs up* la aq bagi...
siyes lawak giler...lagi2 video dye...sangat xbley bla...camne la beliau bley wat muka yang pelik2 ngan comelnye...hahah~
aq xtau nak describe camne blog dye...kalo anda nak tengok sila ke link ini- http://peliks.blogspot.com/
nama pown peliks..memang peliks...nice2...

orait2...enough 4 da muqadimah..ni maw cite pasal ape yang berlaku kat aq last weekend..huhu~
*ape yang berlaku la sangat kan..*

actually, dak2 under supervisor PM Dr Hasidah Mohd Sidek n Prof Dato' Mohamed Noor Embi dijemput ke wedding anak pempuan Dr. Hasidah...wat kat puri pujangga jer pown...nak tau ape yang berlaku?check diz out..let da pixca tell u da story..

kanak2 yg wat kajian malaria~

kanak2 yg wat kajian melioidosis~

nice kan?

wif dato' n datin..

wif dr hasidah...

kt dpan pintu masuk..
after jer kenduri aq terus balik umah coz mak kate nak balik kampung, my cousin nak tunang..aq pown balik la dengan baju kurung tu sume..hee~
antara pixca tym abang najib tunang..

diz pic was tym kenduri during x-mas nite..
daddy(uncle) nga berunding ngan pihak perempuan~

hantaran dua2 belah pihak,yg belah kanan dari kami~

then, masuk plak cite lain...dah habis majlis bertunang sume...kitorang satu family gi lak kenduri kahwin my neighbour dulu...kira cam kawan aq la tym kecik2 dulu, but dye tua 3 tahun dari aq..cam tak caya lak si kakak ni dah kawen...yelar..dulu dok main kejar2 sama2...jaguh main baling selipar same2...

tu dye...hangpa suma mesti pernah main kan?(pic smbgn encik google~)
*terase diri ni makin tua plak ble ade kawan2 yang dah kahwin ni...*
jom kite terjah pixca2 kawen my friend ni~

luv da clothes very much...santek!

ni beliau..sangat la santek..jeles i okeyh~
persembahan silat drpd dak2 taman kitorang ni~merangkap geng2 abang pengantin~
ni pic i ngan adik kembar dye...mish u so much la...hee~

panjang kan entry kali ni?hahaha~sowie la uollz...n weekend tu penuh gile perot ngan nasi kenduri...penat kot asyik makan jer...lepas ni kena gi jogging hari2....(mampu kah?)okey la...xlarat dah nak type...adios amigos!!

p/s: lambat sangat post ni, but try nak postkan b4 habis tahun 2010 ni...hee~ble tengok orang sume kahwin cam best jer...but belom masa nye lagi...huhu~


Labels:

2 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home