.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Thursday, December 23, 2010

::~m.i.s.s.i.n.g y.o.u~::

seriously...can't stop thinking of u....
.
.
.
.
.
.
why i can't call u?
.
.
.
.
.
.
.
my mind is always think of u...haihs~
.
.
.
.
.
.
.
.
serius...ni bukan main2...sangat rindu nak tengok kamu gelak, senyum n membebel...sangat comey~
.
.
.
.
.
.
.
.
orait2...malas la nak taip panjang2 ni, baik aq terus terang jer....hmmm~
.
.
.
.
.
.
.
sangat merindui dia ni...
.
.
.
.
.
.


rindu gile kot kat dak kecik ni...huhu~jangan mara ek pada korang yang expect aq rindu kat orang lain...hahaha~aq juz rindu giler kat dak kecik ni ngan family aq..tibe2 mode homesick datang...adeyh~

dak ni name dye Panisha Maisarah..n yup,beliau dak pempuan...ramai cakap dye ni boy..mungkin sebab rambut dye pendek kot...dak ni sangat suke tangkap pic...dye ni actually cam anak sedare gitu la...cute kan?baru 10 bulan dye ni...tapi cam umur setahun~

comey kan pkai tudung?dye diam jer waktu aq pakaikan tudung ni~

dye sangat suka main loceng...

siyes comey~
diz week balik memang habis la budak ni kena ngan ayong dye...huhu~tak sabar rasenye nak balik...banyak lagi pic dye,tapi nanti2 la upload lagi...nak kira parasite...wee~


p/s: kanak2 sangat comey..suka sangat ngan dak2 kecik ni...rase tenang jer bile ade dak kecik..hee~

4 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home