.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Tuesday, February 8, 2011

::~Batch 23rd SAMURIAN is da best~::

Assalamualaikum bloggers sekalian~
moga sejahtera dan sentiasa berada di bawah rahmatNya...=)
bersawang bagai dah blog ni...maaf ye lame dah x hapdet n membuat lawatan sambil belajar ke blog rakan2 sume...maaf sangat...ke'busy'an yang melampau...hee~
pasni, insya-Allah akan hapdet dan bagi info lagi banyak...

*********************************************************************************

orait...terasa diri ini cam dah tua sangat jer coz dah ade kawan2 seperjuangan yang dah kawen...huhu~
seriously, cam tak caya pown ade...but, hv to admit it, saya memang dah tua...baru nak masuk 22 tahun kot...
diz entry is actually to congratulate my dearest batch member, Aida Azmal n her husband on her wedding ceremony last weekend(5th feb 2011)...she is really gorgeous okey...
pic credit to cika...

santek kan??saya sangat suka...tahniah ye aida~
aida was da 1st person in our batch dat get married...tu yang meriah ramai2 datang...dah macam reunion skola dah rasenye...nak tau bpe ramai yang datang???
pic credit to combi.

dalam pic ni tak sume la yang masuk...ade yang segan2 ayam nak masuk kan...hee~

pic credit to cika.

pic credit to cika.


ni namanya upacara amek berkat...tangkap pic kat pelamin...huhu~
sangat suka,sebab dapat jumpa ramai dak2 skola n yang paling best is jumpa si nemo yang dah 3 tahun x contact2...
pic credit to adlie.
hey ho...sangat banyak untuk di story kan actually...but memang best la dapat kumpul ramai2 camni kan...hari tu reunion kat PD n Melaka pown tak seramai ni kot...so, mungkin next reunion akan dilakukan di majlis walimah batch member yang lain??who knows rite...yang paling penting, bile zera kawen nanti, harap sangat la sume dak batch bley datang kan...meletup gitu...(cara cakap macam nak kawen dah kan...huhu~)

juz wanna share sumthing wif all my dearest frenz...yup, cik aida ni kawan kami yang berumur akan masuk 22 tahun diz year...awal sangat ke dye kawen?bagi zera bagus je kawen awal ni banyak kebaikan nye...hee~
ape yang zera nak share ialah, ada satu hadis kalo tak silap zera, yang bagi tau 'keberkatan seorang wanita ialah apabila kawen di awal usia, murah mas kahwinnya dan cepat mendapat anak.."

seronok dapat lepak2 ngan dak2 batch after wedding tu...macam2 benda kuar...n yup, x berenti gelak...huhu~

maybe tu je kot wat mase skang...n pliz jagan tanya ble zera nak kawen....mungkin bila jodoh dah sampai...lalala~ 

p/s: hari tu zera bawak camera, but out of batt...sdey jah...

Labels: ,

5 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home