.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Friday, October 23, 2009

.:hmm~~:.

MySpace
mungkin hari ini adalah hari yang terindah....
mungkin juga tidak...dari malam tadi aku menunggu sesuatu...tapi tak kunjung tiba..(cewah ayat..)
semalam aku study la ngan dak2 study group aku seperti biasa...
MySpace
tunggu sesuatu takde pown...tapi ada lak benda lain yang datang...
huhu...ade orang belanja coklat cadbury black forest yang besar nye...ngee~
MySpace
actually aku mintak main2 jer,dah tak ingat pown pasal benda tu, tetibe semalam beliau bagi kami satu bar besar coklat tersebut...best2...tapi aku still menunggu sesuatu yang tak kunjung tiba tu...tension2...huhu...
pagi tadi aku bangun awal coz nak gi test jpj...huhu...
alhamdulillah lepas gak...ingatkan tak dapat...serius cuak giler...nasib baik la okey jer hari ni...
okey lor,nak sambung study lak...nanti2 orang cite lak pasal benda lain...ade satu lagi cite hutang ni,cite kembara raya...dah abis exam nanti orang
sambung balik wat entry tu...huhu...

MySpace


0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home