.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Tuesday, April 13, 2010

.:uiks2~~:.

MySpace


hola!!!
lame tak story2 kat story board ni kan??huhu~~
nyway, org agak buzy coz exam ni...bertungkus-lumus, berpulun, berhempas-pulas sampai badan pown kena hempas bila habis study...hahaha~~
MySpace

camni la org study...huhu~~
rajin giler kan study??sampai rase cam nak jadi giler dah...eh, takla...huhu~~
nyway, study adalah sesuatu yang menyeronokkan bila kita take everything for positive...
kali ni tak tau la nape cam sangat semangat study...mungkin sebab dah betulkan niat kot...hee~~
serius...bila kita betulkan niat kita buat semua benda sebab Allah, semua benda akan jadi seronok....
sangat tak membebankan....mungkin itu ketenangan yang dapat org cari...
saje nak share ngan semua...sesungguhnya Allah sentiasa bersama kita walau apa pown yang terjadi...
walaupun selalu  kadang-kadang kita lupa kat DIA...tapi Allah tetap tolong kita bila kita susah mahupun senang...
betul tak kawan-kawan???(rasa cam cite kanak2 dulu pulak..huhu~~)
so, for the end of my speech entry, ingatlah Allah selalu...gudluck 4 evrything n chaiyo2!!!

MySpace



Labels:

2 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home