.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Sunday, March 28, 2010

.:jaLaN2 sEdUt OxYgeN:.


MySpace
kebosanan tahap cipan yer hari ni...so....
aku pown nak cite la pasal kitorang gi jogging ke tasik kejut ukm yang cantik tu~~
huhu~~
MySpace
actually, kitorang juz jogging 1 round jer...huhu~~
konon jer nak kurus kan...takper la...wat sikit-sikit dulu...lepas ni barula makin hari makin bertambah round nye...huhu~~
tapi tak tau la kenape aku rase seronok sangat pergi jogging petang tu....
mungkin sebab dah lame kot tak jogging,then dapat release kan tension yang dah lame terbuku kat kepala hotak n hati ni kan...hee~~
MySpace
saya sangat seronok...yang paling seronok ialah...sangat banyak kami main photoshoot...hee~~
ni antara picture2 yang cantik yang kami tangkap...huhu~~


sampai meniarap kat atas rumput...huhu~~

luv diz pic...huhu~~

hmm??

1st sampai kt tasik kejut 2...huhu~~

spread luv 2 da nature...hee~~

actually banyak lagi picture kami...tapi tak larat nak upload kat sini...sume ade kat facebook...huhu~~sila lah lawati facebook saya yer...
nyway, k lor...mau wat assignment and study~~weehuu~~
doakan kami berjaya untuk exam nanti yer...same2 la kite berusaha untuk final...chaiyo2!!!
MySpace


2 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home