.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Thursday, April 15, 2010

.:unwell:.

hola~~~
hari ni(14/4/10) ade paper 'Sistem Kewangan Islam'...malam tadi lepas jer paper 'Biokimia Lanjutan' trus jer study SKI...sampai pning2 kepala cam nak pengsan gak la...ngan selesemanya lagi...huhu~~
tak tau la nak cakap camner pasal paper tu...nak kate susah sangat takla,nak kate senang sangat pown tak...so-so jer kot...dengan selesema n pning kpale yang sangat menyakitkan hati ni sangat menguji kesabaran ni...sabar jer la...hee~~

balik jer dari SKI, kami gi masjid untuk solat asar n keluar untuk mencari makanan kerana kebuluran...takla lapar sangat tym tu...kami bungkus jer sebab tak larat sangat2 dah...so, kami bungkus jer la..sampai2 jer bilik makan2...sangat labanyak makanan dia...tak terhingga sampai mira kena tolong org makan..hmm~~ 
balik jer ke bilik aku,memang tak larat dah la...lepas solat maghrib trus membongkang sampai kol 12 lebih...kerana sangat tidak larat...feel so unwell~~


I'm not crazy, I'm just a little unwell




I know, right now you can't tell


But stay awhile and maybe then you'll see
A different side of me
I'm not crazy, I'm just a little impaired
I know, right now you don't care
But soon enough you're gonna think of me
And how I used to be...lalalala~~~


sangat bagus kan??dengan biokimia klinik nye tak abis lagi...aiyo~~
kalo bangun trus study takpe la gak...ni dok ngokngek dulu melayan fb yang cam bosan tu...
lepas isyak(kol 1 lbey kot), baru la bley study..tu pown sikit jer...adoyai...come on la,zira...btolkan niat anda kembali....haihs...

hari ni...aku sedang bertungkus lumus untuk habiskan biokimia klinik yang ku chenta...hoho~~
tapi sempat lagi dok ber'blog'ing...aiyo~~ni nak release kan jap...
k lor...need to go~~sambung study...henshin~~

MySpace

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home