.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Thursday, August 5, 2010

~I need some time n space!!!~

assalamualaikum wbt...
entry bunyi macam marah jer...pada hal tak pown...saje jer nak wat entry cam gitu...eh,jap...zera reti kew mara?huhu~~maybe mara btempat kot bile dah banyak kali cakap tak paham tu memang tempah kemarahan dari zera la tu kan...hee...
entry ni maybe pendek jer kot coz lots of thigs to do...
baru jer dapat tau semalam my supervisor nak problem statement n methodology diz friday...huhu~~
menggagau jap dibuatnya semalam...mau tak nye, juz tiggal hari ni jer kot...adeyh...tak menggagau pulak kan...dah la waktu balik dari bengkel semalam baru tau...aiyo...plizz, i need sum tym to finish it, tp sempat plak nak mengupdate blog ni kan...hee...redha jer la...malam ni macam tak tido jer dibuatnya...pliz pray 4 me k,my beloved friends...wuwu...(T_T)
orait, got to go now...a lot of journal need to be read...waa~~
chaoo~

Labels: ,

2 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home