.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Monday, November 1, 2010

::~pLusHies iTu~::

sedang diriku berjalan2 di lautan blog yang terbentang luas lagi lebar(coz jalur lebar..ahakz) ini, terserempak pula dengan blog si Cika...entry terbarunya sangat menarik perhatianku,serta telah mengingatkan diriku kepada perkara yang pernah diriku, mira dan zurin lakukan...(kenapa ayat camni ek?..gile sastera...huhu)
ape yang pernah kami lakukan sebelum ini bukan lah merompak, mencuri ataupun merosakkan harta awam...coz kami kan budak baek2...(ehemmm~)
sebenarnya, kitorang pernah la melawat kew satu blog yang dipenuhi dengan benda yang comey2 n shantek2 coz kami memang suke sangat bli benda yang cute2 kat blog ni...hee...kami telah menjejakkan cursor kami ke laman ini-selipar jepun pink...kami pown terus menjerit dengan penuh perasaan..lebih kurang camni la..
MySpace
ok...tipu...maybe takla camtu sangat kan,but kind of macam tu la(apekah ayat zera ni...adeyh...)bila bukak blog dak cika ternampak plak benda ni...




rupa-rupanya kisz ade wat Give Away...n bila tengok jer all da plushies teringat plak benda ni...


couple plushies ni actually kite beli suatu ketika dahulu ngan si mira n zurin...dekat beratus gak la abis...tapi kami puas hati sangat2...tapi skang, plushies tu tinggal sorang2 jer...yang sorang lagi kat tempat lain...cian dye...huu~ actually join ni pown coz memang nak support kisz coz dye memang best la...dah la kitorang dulu tempah banyak gile...kesian kisz...sowie yer coz menyusahkan kisz...nyway, chaiyo2 kisz!!

yang suka mengarut,

Labels:

1 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home