.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Saturday, January 1, 2011

::~1st award utk 2011~::

Assalamualaikum sume...
Alhamdulillah, pagi2 new year ni,masih lagi diberi peluang oleh Allah untuk menjalai hari seperti biasa...
walaupun pelbagai perkara yang pahit, manis, masam n masin berlaku pada tahun 2010, dapat kita lalui dengan tabah...insya-Allah, moga tahun 2011 ni menjadi tahun yang lebih baik dan menjadikan zera lebih matang~amiin~

orait2...enough for muqadimah...sat g lagi panjang intro nye~hee..

thanx to cik eniey coz bagi award kat zera...hee...

ni award nye...


dan seperti biase...kalo nak dapat award ni kena la siapkan keje skolah yang dibagi...hee~

1. Selalu buat entry mengenai apa?
- actually zera's wall ni tak pernah pown ditetapkan temanya...huhu...cam suka hati jer ak tulis ape...but mostly pasal lifestyle zera la...as a student, as a friends, as a daughter, as a sister n also as Hamba Allah...kadang2 ade gak tazkirah ckit2 yang zera share...hee~coz sharing is caring rite?suke nak share ape yg zera tau...

2. Mengapa berblogging?
- zera start berblogging dah lame...waktu tu tulis2 coz tension ngan keje..huhu..start dari tu, zera luahkan sumenye kat blog ni....but mostly yang hepi2..yang sdey2 tu tak banyak sangat share kat cni...hee~and lagi satu dapat berkenalan ngan ramai blogger2 yang lain...best2~

3. Sejak bila berblogging?
- Sejak 1st year kat UKM ni...tahun 2008 kot...tak hengat da exact date..maaf la, dah tua..tak hengat sangat..

4. Suka blog walking tak?
- haruslah suka..zera ni memang suka membaca...seronok dapat bace entry2 orang...dapat info n kadang2 dapat faham perasaan orang lain yang mengalami situasi yang sama...n yup...zera memang suka observe orang...*dulu nak amek psikologi tapi xkesampaian*

5. Apa pendapat anda mengenai pemberi award?
- macam mesra alam...(ayat biase kitorang guna untuk mereka yang peramah..)hee...cik eniey, ni baru zera kenal coz pernah gak jalan2 kat blog dye...ske lagu kat blog dye...comel...plus, ske blog dye coz kaler pink...*pink lover la katekan..hehe~*

6. Tag 10 orang..
- mak aih...taknak banyak lagi...huhu...takpe...ni akn diberitahu kat shout box sesape yang berkenaan...saya akan jalan2 sat gi n bagi award ni kat uollz k...



p/s: sape orang pertama yang create award2 ni ek?cam menarik jer nak tau...hee~



Labels:

1 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home