.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Friday, December 31, 2010

::~Kezutan Untuk si Dia...~::

Assalamualaikum sume~
hee...
MySpace

tajuk tak bley bla kan?orait2...tajuk ni sebenarnya adalah kesinambungan dari entryku sebelum ni...preparing..
hoho~

aq xtau nak start dari mane actually coz banyak sangat nak cite ni..first of all...saya sangat sayang kamu n we all love u okey...so, jangan nak touching2 sampai touch down lagi yep...hahaha~

actually, kitorang dah plan benda ni dah lame dah...hehe~
kesian cik Mieraran...before ni kitorang dok wat lupe birthday dye...sampai nangis2 dak ni touching nye pasal...huhu~
nyway Happy Birthday yer,cik Amira Amran..
MySpace
jom kte tengok kronologi sepanjang sambutan hari lahir dak kecik nih~

mari kita lihat dalang2 disebalik kejadian ni...huhu~ayuh saya perkenalkan..*macam show plak*

zurin,aq n dila..(abaikan muka dak yang tengah tu k...huduh~)*kami penculik terhebat*
safi, linda n swee ying...(dorg prepare tempat~)

amek feel untuk lakonan jatuh tangga~(tbaek punye..)

penculik terhebat..sampai sakit tangan aq nak tarik budak ni...(nmpk x muka bahagia aq?lame xwat keje ni..huhu~)

berjalan2 kat fst..ganti ngan dila lak coz aq jd driver mlm tu~

kami bahagia culik anda mira...hee~
amacam?hahaha...aq suka sebab dah lame xmenculik orang camni...tapi siyes susah kot nak culik si mira ni...dye punya la jerit sampai budak blok sume tengok...tak cukup ngan jerit,dye tarik lagi tangan ngan kuat...adeyh...orait,jom kite tengok makanan yang dah kami prepare...

mengancam kan kek ni?kredit to miza mizo...sdap gile weyh~

all of diz were prepared by ourselves..except tart telur tu kitorg beli..main course, nasi lemak yg aq ngan dila masak..hee~
Alhamdulillah, syukur gila dorang suka nasi lemak yang kami masak tu...cuak jer kot2 xsedap kan..*dah bley kawen dah ni* hahaha...okey,enough~
kite teruskan lagi..

sampai di tempat kejadian..setelah bpenat lelah beliau berjalan dalam gelap...hee~
mungkin beliau xsangke kitorg tempah kek si miza mizo yg dye ngidam tu...hee~
sesi bagi hadiah..tym ni dye nangis coz touching smpai touch down dengan speech kitorang...huhu~
overall...memang best malam tu...kitorang penat kot dok pikir nak bagi dye datang ukm malam2..tu yang idea dr hasidah nak jumpa kuar...elok dye sampai kat kolej amin, si dila plak dikatakan jatuh..gile srook jadi penculik ni...pasni xtau la bday sape lak yang kena..macam2 lagi idea aq nak kenakan orang ni...hehehe~

then, dak ni post status ni kat fb dye...

"kepd budak budak nakal! Af Dila , Azurin Ahmad , Hazirah Hamzah , Safi Firah , Nur Hazlinda Khalidi dannn Swee Ying Tan ..thanks a lot for the moments! reallyyy tersentuh..T_T nakal pun nakal la, tapi wa tetap sayang u ollss meletups gitu!~~♥ xoxoxo~"

kami memang nakal...so?kami wat coz kami sayang kamu...no matter wat happen u will 

always be part of our lives n ourselves..

p/s:sayangi rakan2 anda coz mereka yang akan membantu anda bila dalam kesusahan...saya sayang kawan2 saya...luv uollz~



2 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home