.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Thursday, February 24, 2011

::~Hepi Besday,cik Telo!!~::

Assalamualaikum wbt...
walaupun dah lame dah lepas, but baru skarang nak hapdet kan...
nyway, besday cik telo ni 5hb feb..tapi, kami celebrate 10hb feb...
nape kami wat lambat?ske hati kami la kan...janji kami celebrate beliau...hee~
for da 1st tym, aaq rancang nak wat adegan culik menculik gak n adegan menzalimi beliau...
tapi....mereka kata, "cik telo ni susah ckit la,nanti dye mesti dapat agak nye kita nye plan.."
addoy...owh,sebelum terlupa, mari kita berkenalan ngan cik telo...lalala~

diz one tym gi MAHA..dak kecik tu xtau sape~

ni dye cik telo aka cik azurin ahmad...saya sayang beliau ni...antara orang 1st yang saya kenal dalam biochem coz kami satu kolej...kami mempunyai minat yang sama,taste yang sama dan banyak la yang sama...hee...beliau ni pandai, n selalu tolong saya dalam pelajaran...(aceh,ayat tak bley blah~)orait2...aq juz nak cakap, thanx zurin, selama kita jadii kawan ni, aq bahagia ngan ko...hahaha~aq sayang ko sebab ko banyak tolong aq, dengar masalah aq n bagi pendapat sume la..thanx sgt2...(zillion kali thanx pown tak cukup okey..)

berbalik kepada tajuk...akhirnya dila decide untuk juz ajak dye gi makan macam biase n lepas tu suh swee ying datang bawak kek...dengan harapan, dye tak sangka kitorang nak celebrate besday dye..adeyh~
seperti yang kami rancang, sume nye berjalan dengan lancar...namun begitu, kerana beliau ni pandai sangat, plus merangkap wedding birthday planner bagi setiap birthday, dye memang dah dapat agak kitorang nak celebrate besday dye...addoy~

but,tym tu kami sangat seronok, n kitorang memang selalu bahagia kat mane2 pown kan...waktu kitorang celebrate tu, sume orang dok pandang macam tak pernah ade orang lain yang pernah celebrate besday kat situ kan...dengan pekerja2 kat kedai tu pown excited sangat bagi pinggan, lighter bagai..hahaha~siyes nak gelak guling2 tym tu...orait, ni antara pic yg kami tangkap tym tu...

ni abg yang keje kat situ capture kan~

muke cik telo yang excited tiup lilin..haha~

kek yang dah lemau ckit,but sangat sedap~

orait la..tu jer yang aq nak ngarut hari ni...hee~nyway, watever happen,my dear..i'll always luv u...4eva n eva~
harap ukhwah yang terjalin kekal selamanya dan kita diberi ketetapan iman untuk sentiasa berada di jalan-Nya~


p/s: nape name dye cik telo ek?sebab ske makan telo kot...hee~




Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home