.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Saturday, March 5, 2011

::~hepi besday,moyang dila~::

Assalamualaikum,wbt...
lagi2 entry besday...entry besday lagi2...naik bosan kan entry pasal besday??tapi....ade aq kesa?huhu~(gurau na~)kami memang suka celebrate besday kawan2 kami...sebab kami sayang kawan2 kami...
tym ni la kitenak celebrate besday2 bagai ni, lepas ni dah grad, dah ade keje, nak jumpe pown payah...nak wat keje gile apetah lagi kan..hmm~(cam tua sangat rasenye~)

kali ni nak cite pasal besday moyang dila...nape moyang?aq pown tak tau...(tapi dye ni kalo cakap memang ala2 moyang gak la...hahaha~)jangan mara yer,dila...nanti kena jual~ting..ting...ting..sold!! to abang miran(tunang beliau)..huhu~

enough mengarut...sowie yer rakan2...kami celebrate besday beliau kat satu tempat yang kitorang pown baru 1st tym gi...si amira amran bawak kami kat situ...tempat dye siyes cantik sangat...eh,jap...korang tak kenal lagi kan dye ni sape..mari berkenalan dengan fadila razali plak....


ni lah beliau...nampak sopan kan?ustazah ni...huhu~dye ni cam orang tua sikit kalo bagi nasihat,cam mak2 gitu...biasa la aura nak kahwin tu mematangkan dye...hee..dye ni suke psiko orang walaupun begitu hatinya suci(bak kata dye la)*tangan di dada sambil mata pandang ke atas*...hahaha...jaga mara ha dila...dye orang 1st yang tunang antara kami n akan jadi orang yang 1st gak kawen n dapat anak...cepat la dapat anak ye,kami xsabar nak jadi auntie yang hot...huhu~

kami telah membuat adegan culik menculik untuk dak ni...nasib baik beliau tak melawan macam mira dulu...huhu~evrything berjalan dengan lancar...n yang paling best, sume orang puas hati ngan tempat tu..tak sia2, mira ngan aq gi survey tempat...hee...ni adegan2 yang berlaku semalam~







dat's all...tempat yang sangat tenang dikala kepala serabut dengan tesis...huhu~nyway, i luv u all,my dear~hope we will always b togetha forever n ever...

p/s:tak perlu DSLR pown pic dah cantik...huhu...n teringat 1 of my membe said,penggunaan DSLR byk disalahgunakan...kenapa?anda fikir dan nilai sendiri...mungkin akan dikupas dalam entry selepas ini~

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home