.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Monday, May 9, 2011

::~hey ho~::

Assalamualaikum wbt...
apa habaq sume?moge sihat2 sentiasa ye...
Alhamdulillah,setelah sekian lama tak dapat menulis, malam ni sempat gak zera nak menghapdet blog yang berkurun terbiar ni....
ape cer korang sume skang?dah habis exam?nga bercuti?nga short sem?nga intern?
hee...best nye mereka yang nge bercuti kan...kami dak biochem sedang sibuk ber'intern skarang...
start on 3rd of  May hari tu..Alhamdulillah, walaupun mula-mula macam kecut perut gak nak gi berpraktikal ni...nasib baik sume nye dipermudahkan...juz mula-mula agak kekok la kan....
so far, bley co-op la ngan surrounding...akak2 n abang2 sume baik2...best2...
1st day datang,sangat la bosan, akak tu suruh baca buku panduan ape entah...kejap je baca, aku dah bosan dah...sabor je lah...
terus aku mintak keje kat akak tu...huhu...
walau ape pown, wat masa ni sume okey lagi...juz penat la drive ulang-alik KL ke Bangi...insya-Allah, pasni dok kat Bangi tu, takde la awal sangat kena kuar umah...hee~
ape cer dak2 biochem n dak2 UKM lain yang nga intern skang?moga dipermudahkan segalanya ek...
k lor...maw tido...besok kena gerak awal...hee...
daa~

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home