.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Friday, August 5, 2011

~I'm HePi WiF My LiFe~

Assalamualaikum wbt~
pa habaq sume? hope sume sihat2 na...zera seperti biase memang sihat2 sokmo la....
harap bulan Ramadhan ni kita dapat tingkatkan amalan kita ye...(",)Y
terasa lama sangat la zera tak update blog kan?
last update pown juz masukkan video from u-tube kan....huhu~
orait, enough wif da muqadimah~let go straight to the point k....

hmmm...cam banyak sangat nak tulis sebenarnya, sampai tak dapat nak keluarkan...huhu~
first of all, zera dah tamat intern kat ERAS on 3rd August which means on 3rd puasa baru ni...ouh,sangat sedih okey...
nape sedih?sebab intern kat situ sangat best....akak2 sume baik2...n x lupe gak kat abang2 n encik2, puan2 serta membe2 kat situ....u are da best la...
but, akan ade surprise nanti...huhu~
on 3rd August tu gak macam2 benda jadi...gi men boling tym lunch...gi bukak puasa sama2...best2...i'll never forget dat...

kite undur sikit dari 3rd August...kite gi 30th July lak....we are moving backward okey...lalalal~
da best things happens in my life...n maybe a record...wuuhuu~
record keluar umah paling lame...lalala~ sebab nye?terkunci dari dalam...thanx to akak2 coz kunci kitorang cepat sangat...adeyh~ -_-"
thanx to those yang sangat membantu zera mencari tempat untuk tido malam tu...thanx to kaklong n husband n adik2 nye ek...thanx sangat2...kalo xdak uollz, zera xtau la zera dok mane malam tu...wuwu~
the sweeest n da best moment ever la...thanx sangat2 ye awak~
nak cite sume kat sini,tapi cam tak perlu je...biar la mereka yang terlibat je tau...huhu~<3
evrything goes well nowadays...no more tears...i'm juz hepi wif my life...thanx to kamu2 yang dah wat zera hepi sangat skang...ERAS memang best....luv u ollz la~

hope sume orang hepi2 gak ek...da most important thing is present not da past...live life da fullest k~


p/s: special dedicate to warga2 ERAS, kak ju, kak anom, kak ina, sani, jojo, ayim, sapiq, abg zul, en zakie, abg wan, en mi, puan akma, en amir, ayah din, syafiq bam2, en man, en jai, kak mah, kak dah, sume2 warga ERAS n da most important thing, zieha n tika...luv u ollz...thanx 4 evrything k...muah3~



0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home