.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Friday, September 30, 2011

~the day of gratitude~

Assalamualaikum wbt....
alhamdulillah,dengan limpah dan kurnia-Nya, mampu lagi untuk zera menukilkan entry terbaru walaupun dah agak lama tak menulis kan....
walaupun agak kekok untuk menulis dan bercerita, zera akan tulis gak ek...hee~

Alhamdulillah, 26hb september 2011, merupakan hari yang sangat bersejarah bagi Hazirah Hamzah dan rakan seperjuangan biochem yang lain...kami telah berjaya menamatkan pengajian dengan kepujian...alhamdulillah....
*rasa awkward pulak dok bercerita cam formal..hee~*


nothing to say actually....sebab cam dah lame tak blogging rase cam pelik je nak tulis kat sini kan....hee~
omo! eventhough banyak sangat nak cerita....


Alhamdulillah, sepanjang minggu ni merupakan minggu yang sangat bahagia....walaupun berat hati rasanya nak meninggalkan ERAS...haiihs...
but what to do kan, i have to go...huhu~

thanx to sume yang banyak membantu zera sepanjang zera kat ukm....kawan2,senior2, lecturer2, mak, abah n 'kamu' juga...
n tak lupe gak kat ERAS...thanx to kak anom, kak ju, kak ina, kak shida, sani, ayim, jojo, pak lah, pn akma, en amir, en mie, abg wan, abg zul, syafiq bam2, syafiq hamzah, mak otai, kak dah, hj hairi, en jai, fidaie, en man, en khidir, RO risda n last but not least, en zakie....thanx sangat2 ye sume...i'll never forget all of u~

doakan untuk masa hadapan saya ye...insya-Allah, saya takkan lupakan jasa sume orang....





4 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home