.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Monday, April 26, 2010

.:emmm!!:.


emm!!gila semangat post kali ni...huhu~~skang ni nga semangat giler nak study ni....wee~~
mengong agaknye si zera ni...dah nak last paper baru smangat giler....hahaha~~
tapi nye,semangat jer lebih, study nye tidak...huhu~~yelar2,pas update ni saya akan study...emmm!!!
setelah hampir 3 minggu aku bertungkus lumus, akhirnya sampai gak ke paper terakhir besok...yeehaw~~
caya lah....tidak sabar mau pulang ke rumah...padahal rumah sekangkang kera jer,xjaoh mane pown...
ahhh~~tak kesa la...janji mau study giler2 malam ni,besok nak jawab exam ngan gembiranya setelah beberapa paper berjaya menumpaskan ku ditumpaskan...huhu~~
biarlah, paper yang lepas tu insya-Allah okey kot...walaupun sangat tak yakin....tapi aku tau Allah dah tetapkan yang terbaik untuk semua hambaNya...insya-Allah...
oleh itu,mari lah study2~~~

go zera~~go zera~~
MySpace



kenotaan kekakian: besok paper immunology~~hope soklan dye best...doakan kejayaan kami semua yer...thanx uollz!!

Labels: ,

3 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home