.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Tuesday, April 20, 2010

::M.E.R.O.Y.A.N::


MySpace
merujuk perkara diatas, saya Hazirah binti Hamzah mengakui diri ini sedang meroyan!!!!!ha?????
apakah???
huhu~~
aq sangat la meroyan ketika ini...kenapa???banyak sebabnya...wuwu~~
MySpace
antaranya ialah.........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1. ketensionan kerana exam....wuwu~(kepada yang same2 nga exam tu,chaiyo2 yer..)
2. serabut coz banyak benda nak difikirkan...hmm~~
3. homesick~~~mau pulang...wuwu~~
4. rindu kat beliau~~<3
5. entah la nak tulis ape lg kan...hmm~~
6. eh,ade lagi...saya sudah lame tidak SHOPPING!!!!!!!!!waaaa~~MySpace

hmm~~

oleh itu, aq nak exam ni habis la secepat yg mungkin...(study nye tak...haihs...)
rakan2 yang aq sayangi, (zurin,dila n mira n kawan2 yg len yg nk ajak aq kuar...), ayuh la bershopping lepas tamat exam ni...huhu~~
gi tempat dekat2 pown takpe la...janji dapat beli 2 1 kasut, 3 1 baju pown dah cukup la...beg aq dh xnk dh coz dh melambak tersadai kat bilik ni~~huhu~~


Labels: ,

3 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home