.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Friday, July 23, 2010

.:adios 2nd year..hola 3rd year~~:.

Assalamualaikum wbt….
Pembuka bicara yg terbaik sekali…semoga anda sentiasa berada dalam rahmat-Nya…hee…
Actually, nak cite pasal ape ek??blur plak…hahaha~~bukannye ape…sebenarnya rasa sangat berdebar pulop nak masuk 3rd year ni…eh,bukan nak masuk tapi dah masuk dah pown..huhu~~
Apakah????(tiba jah)hazirah dah masuk 3rd year ddah…merangkap memasuki FINAL year…FINAL YEAR okey…oh,tidak…terase ketuaan pulop…aiyo…
Cam x caye jer…rase cam baru jer lepas matrik,tibba jah dah masuk 3rd year…gile ar…mesti lepas ni dok fikir pasal thesis jer…tajuk tak tau lagi…juz tau supervisor nye adalah Prof Madya Dr Hasidah…Alhamdulillah,my 1st choice kot ngan beliau…best3…miera n dila dapat ngan Prof Dato’ Dr Muhamad Nor Embi…Zurin pulak dengan Prof Madya Dr. Nik Marzuki…huhu~~
So far,takde lak masalah masuk 3rd year ni kan…juz cuak giler bile dok pk pasal thesis jah…can’t let go my mind from it~~ huwaaa~~
Rase cam org dok cakap ngan sume org psl thesis ni~~huhu…siyes cuak giler…dapat jer tau thesis ngan sape,teros jer g library dok tengok thesis senior2 dulu…lihatlah betapa cuak nye kami…huhu~~lawak3…
Sekarang, dak2 biochem sume dah ade hobi baru…huhu~~nak tau tak ape dye???jeng3....hobi kami ialah surf internet n look for jurnal…whoaa~~what a brilliant n awesome student rite??hahaha~~gile impress kot ngan dak2 biochem..mane taknye,satu hari kena bace 2 jurnal kot…huhu~~
Hmm~~k  lor….nothing to *carut* anymore…maybe,kalo ade mase nanti bley la wat entry baru…kalo xde tu mintak maaf la yer …busy bace jurnal la tu…(yeah,right~~=p)
See you soon~~hasta luego~~

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home