.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Tuesday, August 24, 2010

~present proposal+kfc ni kami yg punya~

assalamualaikum rakan2 ku sekalian...
alhamdulillah,settle sudah presentation ku....rase lega n bley la bernafas dengan baik sekarang....(mcm la seblum ni tak bernafas kan...haha..)
so far, okey la, bley la aku dok goreng jawab soklan lecturer sume...juz 1 killer question dari Dr. Nik Marzuki aq tak dapat nak jawab....adeyh....
padahal aku tau ape jawapan dye...bley tak?haihs...mungkin ke'blur'an tahap melampau waktu itu...kui3....
yang penting, tamat sudah presentation ku...n bley la concentrate kepada hal rumah tangga study, midsem techno enzyme(26hb ni) n menaip proposal...kalo tak, asyik dok pikir presentation jer...
settle sudah..
MySpace

**********************************************************************************

masuk pula ke cerita len...huhu~
ape ek? owh,ya...pasal kfc ni kami yang punya...(gile punye tajuk...)
kaya nya kamu zera, sampai mampu memiliki kfc...hahaha...senget....
taklor, actually semalam lepas jer abis presentation petang tu terus kami dak2 biochem ni meluru meaiki bus beramai2 menuju ke bandar kajang yang sangat disayangi....ahaks....
motif utama adalah untuk melepaskan tension yang telah lama terbuku di dasar hati ni...(sowie yer rkn2,kerna sy agk bengong2 ayam semlm..huhu~)
kami berbuka beramai2 di kfc yg berhadapan dgn metro kajang...actually ade lagi satu motif...
iaitu........................

celebrate bday linda yg ke-21...dah tua dh kamu....huhu~
selamat hari tua ye,yang...nyway, rse nye semalam macam rombonga cik kiah pown ade gak...naik bus rapid ramai2...seronok kot...rase nye ni 1st tym dak2 biochem kuar ramai2 camni...walaupun tak sume yang join....
takpe2...program lepas raya sudah di atur....men boling n karaoke ramai2...tapi restricted for girls only...hahaha...n 1 thing...nak tau nape aku cakap kfc ni kami yang punya??
gila kot...pegi ramai2...pastu susun meja sesuka hati....bising2...nyanyi lagu bday kuat2...orang len pandang slack....tapi kami xkesa pown....yang penting kami seronok n kami bayar untuk semua benda...
nak tengok bape ramai yang gi??

amacam??ni tak masuk camerawoman ek(ji)...ini adalah half dari kami...mungkin nanti kami akan penuhkan kfc ni ngan sume dak2 biochem...yeah...biochem rox!!
hahaha...dah la...maw berehat...kepala agak kepuyengan...n nak prepare for kuiz plak...hoyeah...
MySpace


yang tak habis2 nak mengarut n merapu,

p/s : teringin nak wat reunion sekolah macam ni...kumpul ramai2...huhu~

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home