.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Monday, November 1, 2010

::~Syilasyira 1st Giveaway~::

bila exam dah abis, mulalah rasa bosan n nak cari benda untuk dibaca...saya sangat suka membaca..(ouh pliz,jangan jadi propa,zera..huhu..)orait2...sebelum tangan ni dok menaip benda2 yang mengarut baiklah kita straight to da point...actually, malam ni dok berjalan-jalan merentasi lautan blog ni sonok gak...dapat jumpa GA yang cam best jer...huhu~(ni baru 2nd tym join..) ouh,agak sdey la coz before ni bukan lah seorang blogger yang tegar(sejati),sekadar isi ruang2 kosong yang ade...baru2 ni la baru tau ade GA gini...tu la yang baru mula nak jinak2 masuk ni....dah la tu zera, dok mengarut gak walaupun kate nak straight to da point tadi...huhu~
okai2...GA kali ni adalah anjuran Syilasyira..mula2 tengok blog ni cam comey jer gambar dak kecik kat dalam tu kan...siyes cute..dah la saya ni memang suka sangat tengok budak2...huhu~
ni merupakan bannernya...


penyertaan tamat pada 30/11/10...jom kita join...huhu...



Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home