.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Monday, December 13, 2010

::~adeyh~::

assalamualaikum~
uhuk3~lame sudah tidak menulis entry....sowie yer, quite bz n x brape nak sihat lately..
sakit ape??nape??bagaimana??
omo!!

 
itulah dye penyakit nya...dari kecik sampai skang tak hilang2 penyakit tu...hari tu makin menjadi2 plak...sampai susah gak la nak wat kije..plus, sakit dada yang melampau...susah gile nak bernafas...yang pelik nye, jumpa doktor kat pusat ksihatan UKM tu, dye kate sebab stress jer sakit dada~adeyh...
 maybe lpas ni kne p private klinik untuk wat check-up..

MySpace

hari tu terb'tau mak, seperti biase la, kena bebel coz tak jage makan...nga bz memang susah sikit nak makan...nak makan pown kena tunggu siap keje baru bley makan...nyway, kawan2 sila lah jaga kesihatan anda yer..(cakap jer lbey~)

MySpace

insya-Allah, kalo takde pape nanti zera akan tulis lagi...hee~

MySpace

p/s:bagi mereka yang kena gastritis, make sure anda makan ikut tym..kurg kan makan makanan pedas(gile hilang nikmat makan..), minuman berkafein spt kopi n teh dan juga makanan yang susah untuk didigest~

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home