.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Sunday, December 5, 2010

::~hapdet laju2~::

assalamualaikum...
pekabo sume bloggers??sowie la, rase blog ni cam dah bersawang bagai dah coz lame sangat tak hapdet...hee~
baru hari ni rase nak hapdet...
last week, was a stressful week...mane tak nya,penat gile ngan lab...non-stop okey hari2 kena wat slide darah mencit...adeyh~
sampai mak call n tanya brape kali bile nak balik...sowie yer mak, kaklong tak dapat nak balik selagi kerja2 ni tak habis...nanti kaklong mohon cuti,kaklong balik ek...
last wednesday, kami (aq, zurin, mira, safi n swee ying~sdeyh plak dila xdak..)pagi2 pkul 8 kitorang dah terpacak kat lab haiwan sane tu....semata2 nak gi MAHA punya pasal...best wo...ske la gi sane coz dapt test banyak makanan+coklat...huhu~kitorang dok berjalan sampai cam nak patah kaki...even bukan 1st tym gi, tp still rs sonok...1st tym gi dok jalan sebelah FAIZAL TAHIR okey...huhu~waktu kami gi,dapat snap pic ngan mr parrot...comey wo~

on last thursday(2/12/20), dapat cuti sehari coz camel n lynn ajak jumpa...serius lame giler tak jumpa minah2 ni...rindu sangat...kitorang gi sunway...n seronok sangat, at least kurang sikit ketensian keje kat lab..hee~

kesengalan~

on da friday gi lab, n sangat ler sdey coz mencit2 ku sangat banyak mati...wuwu~ sangat sdeyh kot...dat day trus xdak mud nak wat kije...pastu petang gi teman cik Safi gi kajang..kami bershopping barang makanan since aq tinggal sowang2 kat bilik kan...(T_T)

mencit2 ku yang bergelimpangan~

weekend ni takdak yang menarik berlaku...juz layan cite korea "You're Beautiful"...lalalaa~...sangat suka Park Shin Hye ngan Jang Geun Suk~


p/s: hari ni baru ade mood nak blogging...penat cari mood...huhu~


2 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home