.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Sunday, December 5, 2010

::~I NEVER QUIT BEING A MUSLIMAH~::

Assalamualaikum~



first of all nak ucapkan thanx sangat2 kat kawan baikku tyme sekolah  rendah dulu, Nor Zakiah Abdullah coz bagi award kat saya...thanx ye yang...saya sayag kamu...lama dah tak jumpa...hee~insya-Allah bila ada masa nanti kita akan jumpa yer~ Alhamdulillah..berjaya gak siapkan award ni...huhu~syukran yer cik kiah~

As usual(eceh), msti la ade rules kan...
1-say ALHAMDULILLAH.(penuh syukur, khusyuk dan tawadhuk ye...)
2-copy paste picture muslimah anggun kat atas nih, then letak title post macam yang saya letak *I Never Quit Being As Muslimah*
3-Lafazkan rasa cinta pada sahabat antunna kerana ALLAH.
4-Apa lagi..macam biasa...tagged la sahabat2 yang disayangi okee.
1-cik FArah Zamri
2-cik Cika
3-cik Nisya
4-cik Izyan
5-cik Najiahtul Syafiqah
6-cik Anna
7-dan sume muslimah yang bace post ni...kalo rajin wat la yer~

Last but not least, saya sayang kamu2 yang bergelar muslimah.. Moga hati kita sentiasa disatukan dalam ukhwah yang tak pernah putus. Moga hubungan persaudaraan kita menjadi jambatan untuk kita mengutip cebisan ilmu di dunia dan menjadikannya sebagai salah satu aset untuk berada bersama2 di destinasi terakhir yang menjadi impian kita...InsyaALLAH.


p/s: award ni dah diubah sikit yer cik kiah,wpun ade ayat2 yang tak diubah coz ayat dye sangat mendalam maksud dye..hee~zera syg kamu sume~~<3

2 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home