.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Tuesday, December 7, 2010

::~Contest "Pic Paling Cute"~::

Assalamualaikum...hai sume~~
semalam dok berjalan2 membuat lawatan sambil belajar ke blog2, terjumpa lak blog kak Elly@suely ni...menarik..n kak elly ni nga wat 1 contest n contest dye cam menarik plak tu...huhu~
oleh itu, zera pown cam tertarik jer nak masuk walaupun zera tau zera ni takdak la cute mane kan...uhuk3~(merendah diri la plak..hee..~)
orait2...muqadimah dah habis n skang berbalik kepada isi2 karangan kita..(ceh,cam nak wat penulisan plak~)


orait...ni merupakan banner nye..n da rules are so simple...lalalala~


  • terbuka kepada semua blogger PEREMPUAN sahaja.....
  • kite kena jadi FOLLOWER blog kak elly ni....
  • copy paste BANNER contest ni kat entri & side bar blog selama contest ni berlangsung! dan sila pastikan link back kat blog elly@suely ni~
  • kena upload 1 gambo korang yang paling cute mute! nak wat memek muke pon xpe! zera letak pic ni..ni tym dinner kolej tahun lepas...tapi cam x cute sangat pown...korangyg ade pic yang cute, jom la join...huhu..~ 

  • next rule, kite kena tulis nape kite suke blog akak suely@elly ni.. saya suka blog akak ni coz.. 
    • dye nye layout blog comey..(ske tgk...hee~)..
    • pastu blog akak ni cite pasal keletah anak2 n lifestyle beliau sebagai seorang isteri n ibu..huhu~(ouh,bukan nye zera tak sabar nak kawen tapi cuma nak tau gak pengalaman orang kan...hee~)
    • then,anak2 beliau sguh la comey nye...huhu..(zera sangat suke ngan kanak2..huhu~)
  • ok n lastly, letak la link korang tu kat ruangan komen entri contest ni....
amacam rakan2?? senangkan contest ni??tu yang nak masuk tu..saje suka2..huhu~n hadiah untuk pemenang bertuah ialah SHAWL+INNER...
ouh, lupe nak btau tarik penyertaan bermula 26 nov till 26 dis...banyak mase lagi ni...tapi jom la join cepat2~huhu~

    p/s : lame dah tak join contest..jom la try luck...huhu~


    4 Comments:

    Post a Comment

    Subscribe to Post Comments [Atom]

    Links to this post:

    Create a Link

    << Home