.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Wednesday, December 22, 2010

~bapak gula?apakah?~

Assalamualaikum~
uiks2~lamenye zera tak update..last update hari jumaat lepas kan?penat cari mood minggu ni...baru hari ni rase nak menaip entry baru...hee~
actually, entry baru ni ade kena mengena pasal dak2 U ni...hope sume orang kenalah waspada ngan benda ni, terutamanya mahasiswi2 ni...

pic hiasan...ni mahasiswi biochem UKM~
bukannya ape, memang la as a student sangat la banyak duit nak pakai kan...kadang2 duit RM50 yang baru dok kuar dari ATM tu, sehari pown boleh habis...bak kate dak2 ni "duit mengalir cam air"..kadang2 kite pown tak tau mane mengalirnya duit tu pergi...

tadi dok bace entry anna mochacinno pasal sugar daddy..sebut pasal sugar daddy ni..aq pown ade gak...walaupun begitu(aceh,ayat xbley bla~), aq takdak la nak jual body...
pic dr encik google~

bapak gula aq tu baik gile kot~dye juz suh aq belajar rajin2 jer...kalo pointer bawah 3 dye bagi surat suh naikkan pointer...kalo atas 3 dye bagi surat tahniah...baikkan bapak gula aq ni??sikit pown tak pernah amek kesempatan...satu sem dye bagi RM5400...cukup2 la nak makan2, shopping n berpoya2...hehe...time kasih bapak gulaku...

MySpace

jangan lak salah anggap,bapak gula aku tu encik JPA lor...walaupun dapat duit, nanti kami ade kontrak ngan kerajaan selama 4 tahun...tapi katenye dah  batal...aq pown tak pasti la...

orait, enough pasal bapak gula..actually nak cite pasal bapak gula yang sebenar kat Malaysia ni...memang ade,okey...aq ingat kan kat Hollywood jer gitu...dorang dok attack dak2 U, coz yelar, kite ni kan banyak guna duit..ade yang tak mampu tu dok amek jalan mudah ngan menggadaikan kehormatan yang sangat berharga tu kepada lelaki2 durjana ni dengan bayaran 3-5 K per month...pergh..cam kerja hape jer ade duit tiap2 bulan kan..

tapi memang lelaki2 ni boleh dikatakan durjana...kalo tak caya korang boleh bace kat blog kamilace..tajuk dye pown memang menggambarkan kecelakaan perangai lelaki itu...(sowie yer,tercarut...tapi memang geram ngan orang2 macam ni)..kalo korang bace pown mesti nak carut gak...gi la bace...aq cam malas nak type panjang2 ni...hehe~

nyway, nak nasihatkan to kawan2 muslimah sekalian, pelihara lah diri mu..teringat satu ayat dalam buku "AKSARA CINTA ISLAMI", seandainya engkau wahai wanita sudah tahu bahawa lelaki itu serigala dan engkau adalah kambingnya, sudah pasti yang kamu lakukan ialah lari seperti larinya kambing dari ancaman serigala. Jika yang diinginkan oleh serigala ialah daging kambing tapi yang dikehendaki oleh lelaki adalah lebih teruk dari itu, iaitu kehormatan dirimu~..
pic dari encik google~
hati2 yer kawan2 ku...beware of wolf in the sheep clothes~(btol x?hee~)

p/s:macam2 perangai la sekarang ni...ya Allah,mintak dijauhkan segala ini dari diriku dan rakan2ku~

3 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home