.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Friday, December 17, 2010

::~GoJeSH in ORaNge CoNTesT~::

assalamualaikum wbt~

MySpace

pekabo sume?huhu~
orait..hari ni dok bukak blog tgk kt kotak menjerit, cik ruby dok ajak masuk contest anjuran beliau n encik boyfren nya...


ha,tu dya~aq pown cam tertarik menarik gak lak nak masuk contest ni..hee~
dye nye rules senang jah~

  • follow cik ruby n encik boyfrennya~
follower ke-214~huhu~

ke-110..x ong plak..hee~
  • tulis satu entry pasal contest ni~ n ni la yang sedang dilakukan...huhu~(okey,done syarat ke-2~)
  • then, letak pic korang yg nampak gojesh in orange tu~
xla gojesh mane pown~

xdela gojesh mane pown...memang takdak pic yang gojesh2 la,yang...diz pic was taken during Aidilfitri diz year..satu family kitorang kaler oren...siyes x tipu...rase cam team holland plak~nak tengok pic raye kitorang?

amacam?cam team holand kan?
ha,betol kan?kitorang beli kain sume same..yang lain design baju jer...tiap2 tahun memang camni..mesti ade kaler tema tiap tahun...jangan tanya brape banyak baju aq ade kat dalam wardrobe...ni sume idea mak aq yang sangat suka beli baju..(pada hal aq pown same jah..)huhu~
orait2, cik ruby suh gak letak fevret kaler kite..fevret kaler aq pink..bagi yang kenal aq memang tau sangat la kan...siap kena panggil pink panther lagi tym sekolah..tapi aq xdak la obses sangat ngan kaler pink...ikut mood gak~

for information..due date contest ni ialah 14th January 2011..tahun depan...lambat lagi kan...huhu~
orait...jom la meriahkan contest ni...dah la kaler oren,mesti lagi meriah kan...


4 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home