.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Thursday, December 16, 2010

::~Ronggeng2 Sampai Tertonggeng~::

assalamualaikum wbt to all bloggers~

MySpace

pekabo sume?harap2 sihat la yer..Jaring UKM skang dah macam ape entah...but petang ni bley tahan laju gak la...tu yang dok update blog sambil mendownload lagu korea..hee~

MySpace
okey,berbalik kepada topik,kte bukan nye nak cite masalah jaring UKM skang ni..kte nak cite pasal semalam punya story...huhu~

MySpace
yeah2!semalam dak2 kite2 jer~(zurin,dila,mira, swee ying n aq..safi blik umah coz xchat..)gi alamanda..hajat asal nak melepaskan lelah setelah asyik lame terkurung kat dalam lab...hee...pagi2 lagi kami dok gi lab coz nak settlekan kije cepat2..walaupun agak lambat kitorang pegi,around kol 10(coz ade perkara yg xdiingini berlaku kat aq n bangun agak lambat~), kitorang berjaya siapkan keje b4 kol 12..betapa hebatnya kami..huhu~

MySpace
ish3...tergelak syaiton pule...maaf yer...hee~
orait2..kami sampai alamanda around kol 1 lbey gak la..then trus beli tiket wayang(setelah berkurun lame xtgk wayang kan..jadi ler batak kjap~lalala~)
kitorang tengok cite ni ha...


ha..tau kan..tiket kitorang kol 3...so, kami bercadang untuk makan2 dulu n solat dulu..punya la pikir nak makan ape, last2 kami dok melantak kat Kenny Rogers...

lihat~benar kan?kami melantak?huhu~

proses menghabiskan mufin~

kesengalan lepas makan~(okey,aq jer yg sengal..haha~)

pose lpas kenyang~

yang pakai tudung coklat tu,orang yang paling tak berselera nak makan~(kate dye la kn..hahaha~)

blurp~ni pinggan org yang tak berselera sangat nak makan tadi tu~(agaknye kalo berselera,mungkin habis pinggan tu ditelannya~huhu~)
itu dye..ape kate survey?bakal dapat suami soleh kan?coz makan licin~hee..yang tak tahan cik dila la, dalam cakap tak lalu sangat nak makan tu,tengok la pinggan dye...huhu~
then,kami gi solat n pi la tengok wayang kan...in a nutshell(teacher paling xske kalo kitorang pki ayat ni tym essay..huhu~), cite narnia tu memang best..sampai menangis pown ade gak..gle feeling kan?

MySpace
huhu..tapi xdak la nangis cam kat atas tu kan..tu tipu sangat tu..huhu~tapi memang kacak gile Aslan(lion) dalam cite tu..siyes tak tipu...maybe ade yang kate King Caspian adelah kacak..tapi aq lagi suka tengok si Aslan lagi...hee~

MySpace
dah habis tengok cite,kami gi solat n singgah sebentar di....
pic aq xdak coz dh tentu la aq yg jd fotografer kn..huhu~

nyum2~
 siyes,dah lame dah tak makan baskin...tym dok tergerak hati nak makan ni,ade lak benda baik berlaku kan...huhu~best gile n aq sangat la tak sangka...bley plak jumpe membe yang dah 9 tahun tak jumpe...Sharifah Syaza Syed Kamaruddin...(pergh,siap igt name penuh lagi..)beliau merupakan kawan baik aq waktu sekolah rendah dulu merangkap anak kawan abah..huhu~siyes tak sangka..mula2 takut gak nak tegur, coz takut salah orang kan...bile dah tegur bley plak kitorang dok menjerit kat depan baskin kat Alamanda tu...adeyh~

overall,memang best la kuar setelah lama memerap kat bilik n lab jah...sampai jer kolej, ingatkan nak tido la kan coz penat sangat...tapi tak jadi coz tibe2 terpikir nak masak plak...si zurin suh masak stok sambal ikan bilis...aq pown on jer lah...
kemudian,mula lah operasi kami...yeah2!!

MySpace
ha,tu dye...nak tengok hasilnya?
lbey kurang camni la...tapi ni amek kat google coz xsempat nk snap pic sambal tu...huhu~
amacam??dah bley jadi isteri orang dah kan?huhu~dah2...xyah nak ngarut...xckup ngan tu, kitorang siap wat sambal kentang ngan telur goreng untuk makan malam tu...n smua nya dilakukan dengan menggunakan rice cooker jah...huhu~

dah habis sume tu, ape lagi kami pown membongkang ler sampai pagi...bapak penat kot~

MySpace

okey la..rase cam malas plak nak type lagi...cam dah banyak sangat menaip...hahaha~

orait..bsok kena pi lab lagi~kalo ade story best aq hapdet yer...hee~

p/s:dila,ni entry kedua yg ade cite pasal ko...yang len,story anda juga akan dimasukkan di entry akan datang~hee~


0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home