.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Saturday, January 1, 2011

::~saya tak matang,saya ok~::

Assalamualaikum...

anda pernah lihat atau tonton cerita ini?


dan ini?


ataupun ini?



hah?pernah tengok tak?mungkin mereka yang lebih kurang sebaya ngan zera pernah tau n pernah menggilai cite usop sontorian, keluang man ngan doraemon...asal weekend jer, kol 7 remote mesti kat kitorang(my bro n i)huhu~korang camtu x?

hmm...zera memang seorang yang sangat gila tengok kartun dari dulu sampai skang kot...dulu kalo ahad pagi, kat umah o kat kampung, mesti berebut2 nak tengok cite ni...


haha...sampai hafal kot sume jalan cite..adeyh...tengok kartun ni sangat best actually...melatih diri kita untuk berimaginasi..*mira n dila, aq tau korang tak bape nak tengok kartun,tapi post ni bukan utk anda*

sangat suke cite ni...^^
hari tu waktu balik umah..aq ngan adik aq cam biase la tengok tv tym weekends...biase la kartun kan banyak tym cuti sekolah ni...pastu mak aq datang, "dah besar panjang pown dok melayan kartun lagi..tak paham le ape yang sonok benor ngan kartun tu"(bace ngan loghat perak ckit, bru feel..hehe~)

aq ngan adik aq pandang mak aq, n pusing balik kat tv bile dye dah habis cakap...*xde perasaan punya anak kan?*hahaha...

cite ni bg inspirasi utk aq men basketball...huhu..^^

ade lagi satu situasi..aq cakap ngan adik aq, "bangah, ko tengok tak cite rapunzel n camp rock 2?besh gile kot..."*dengan penuh excited aq ckp*..n nak tau dye reply camne..."long, ko ni bley tak matang ckit?ko tu dah besar..tengok lagi cite kanak2 gitu.." adeyh...maqan dalarm gak aq dengar...

n yup, adik aq yang hazwan tu memang lagi matang dari aq....lagi pown kitorang juz beza setahun jer pown...ape ade hal...haha..aq tau, aq sebagai anak sulong kenalah matang sikit kan?tapi....nak wat camne,dah aq memang camni...huu~ =(

walaupun tak berapa nak matang, tapi bab buat keputusan insya-Allah masih bley kot...watever it is, ble tak matang aq rase cool...rase tak banyak sangat benda nak pikir n makes me become a happy-go-lucky person..lalala~

kesimpulannya, saya tak matang, saya ok..

diz one ade sikit sedutan dari cite "camp rock 2"..ohh emm jay!sangat shhweet okeyh..



p/s: ape pendapat korang?matang o xmatang lagi best?


4 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home