.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Wednesday, February 29, 2012

.:SeLamat Meningkat Usia, AzuRin AhMad:.

Assalamualaikum wbt....

hari ni (5/2/2012), genap lah rakan ku yang seorang ni berusia 23 tahun...dalam kumpulan kami, beliau lah yang paling akak skali...hee~
kalo garang dye,xhengat cam mak tiri ni...=P (gurau je,yang)
btw, she is one of the earliest person yang aku kenal tym kat UKM...

kitorang banyak share persamaan kot...sangat banyak...even psl daddy cool tu gak kan...hahhaa~
siyesly, aq rase ko paling banyak tolong aq kot...thanx sangat2 beb...kadang2 aq ni sensitif sangat,tapi ko still nak kawan ngan aq gak kan...

btw, hepi besday yang...
sorry if aq ade salah n silap sebelum ni...halal kan segala benda, makan sume yg aq curi...hahaha~

n da best wihes 4 u:

  • thanx coz jadi kawan aq....
  • moge hepi sokmo ek,my dear...
  • may all ur wishes cme true....
  • cpat2 la dapat orang baru...asyik sandal2 je ko main...=P
  • aq sayang ko sangat2....rindu ko gak!!
  • moge persahabatan kita kekal hingga ke akhirat....insya-Allah....=)
  • moge ditambahkan iman dan kita sentiasa berada di jalanNya ye...insya-Allah...amiin~
sentiasa sayang kamu!


p/s: ni pon entry tertunggak gak...nanti kite celebrate ek...rindu gile nak celebrate n wat benda2 ngarot ngan ko....=)



0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home