.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Sunday, October 7, 2012

.:ulau melingkau atas pagau~:.

Assalamualaikum wbt....
ape kabo sume?moga sehat walafiat di samping orang2 tersayang ye....*wink2* =)
title entry pon nak macam tu kan...nampak sangat la dah banyak no ulau yang melingkau kat blog ni...ish3....
setelah sekian lama, baru sekarang rase nak hapdet....sume bende ade kat draft jah...sdeyh...
anyway, there are sooo many story to tell, dunno where to start...

orait, maybe we should start wif convocation..
okey,memey ar zera dah grad last year...but diz one zera nak congratulate all my beloved friends yang convo tahun ni...yeay!
i'm soo happy for all of u....Alhamdulillah, rasa tak macam, bila kita pegag skrol tu rasa cam 'yeah,at last i made it!'
itu la biasanya yang orang tym convo rase kan...an...an...an...=p

*pic hiasan..credit to-zera's pixca..=p*


by the way, degree bukan segalaya sayang2 ku...ingat tu...korang akan tau bila korang masuk alam pekerjaan nanti...n bagi yang dah dapat kerja, please jangan memilih sangat for the time being....try to do your best...n Allah knows the best for you...xsalah nak memilih, tapi bila dah dapat kerja tu, juz do ur best k...dari situ keberkatan tu akan ade, n insya-Allah, Allah akan berikan apa yang kita perlu...=)

cakap pasal convo, abah selalu nak suruh zera study lagi...tapi tunggu dulu kot...zera ada plan tersendiri...hee~
apa pendapat korang kalo zera jadi cikgu?tettt~
pliz drop your comment below...hahaha~

wat mase ni zera suka keje skang ni walaupun keje biase2 je, api alhamdulillah dapat sampaikan ilmu yang ade tu terasa sangat puas.....okey, till next tym...congratz all my dearest friends!
*pen off*

p/s : rindu campus life....cam nak sambung belajar je lagi...sume dok suh sambung ni...hee~*dilemma*

 

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home