.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Monday, November 8, 2010

::~ade keje x??~::

بسم الله الرحمن الرحيم

MySpace
macam nak cari keje lak entry ni~huhu...memang pown...pliz cari kan keje untuk saya...(padahal jurnal banyak nak kena cari~)orait2...
bila dok balik ukm n wat2 xdak keje, mula la tangan ni gatal jer kat depan lappy dok menggodek2 blog ni...huhu~~sangat bosan okeyh...plus, my harddisk rosak plak...wuwu...sangat sdeyh....

MySpace

dah la tengah dok marathon cite korea...bley plak rosak tengah jalan kan...sdeyh ger..ade yang pakar btol kan hard disk tak?menci lor...okey2..nyway, dah redha pown...sambung kepada keja kat dpan lappy tadi..
blog saya sudah berjaya di ubah suai...yeay!!(bapak mengada, psl renovate blog pown nk cite, sblum ni banyak kali wat xnak plak cite kan...huhu..)sebenarnya tengah bosan tahap cipan...tu la yang dok melalut dalam blog ni...

MySpace

emoticon tu menunjukkan bosan tahap melampau sampai dok main korek hidung~eeuuww~...hahahaha~lantak la nak kate selekeh kew ape...tapi comey kot menatang tu korek hidung...huhu~(senget..)ni nak tunjukkan hasil ubahsuai yang telah dilakukan~


sebenarnya....nak tambah lagi sikit...thanx to all da followers yang sudi follow blog zera yang suka dok mengarut ni..hee...
n yang paling best nye, waktu pagi tadi bukak blog..angka dah mencecah 99...dah la zera sangat suka no 9...huhu~nice2~


thanx yer korang...sila tinggalkan jejak anda di bahagian chat untuk saya follow balik...hee~

cukup lah carutan  catatan untuk hari ni...sampai ketemu di masa akan datang ya...c ya~~


yang tak habis nak mengarut,

2 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home