.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Thursday, December 23, 2010

::~Segmen Jom Berkenalan~::

Assalamualaikum...
pagi2 buta ni dok wat lawatan sambil belajar kat blog2...n terjumpa la blog cikgu AKIM ni..beliau yang anjurkan segmen ni...macam best plak...dapat eratkan silaturrahim antara bloggers lak kan...huhu~jom kte layan sat~





Cara nak join segmen ni cukup mudah..Jom tengok syarat2nya~

1)Buat Entry  bertajuk"SEGMEN  JOM BERKENALAN"
2)Paste banner segmen jom berkenalan dalam entry anda(kalau nak letak kat sidebar pon takpe)..linkkan ke entry ni~




3)Jawab 7 soalan berikut:
-Apakah status anda 


hmm..soklan ni soklan cepu mas..haha~zera single..tapi hati ni dimiliki oleh Allah~

-Ceritakan tentang diri anda  


orait..nama diberi Hazirah binti Hamzah...asal n menetap kat KL..diz year dah 21 tahun dah(bley gi ngundi dh uollz~)..student final year in Biochemistry kat UKM,Bangi.. 

-Ceritakan tentang Blog anda(promosi la sikit)..


omo!blog zera ni juz ske2 utk hilangkan bosan n meluahkan perasaan n sharing benda2 yang best...wink3^^~

-Apa pandangan anda tentang dunia blog?


tsangat lah kagumnye...mane taknye, mostly banyak info yg zera dapat dari blogwalking sume...best2~n ramai sangat la plak bloggers ni,mujur lah cikgu Akim wat segmen camni...bley gak kenal2 kan~

-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..


jangan tiru macam saya(hehehe~)takde la, selalu la update n blogwalking..zera ni banyak sangat keje nak wat, selalu tak sempat nak jalan2 wat lawatan...zera pown baru gak nak bergiat aktif dalam dunia blog ni~so,sila beri tunjuk ajar ek~

-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..


ade keunikan ke ek?entah ler,cam same jer n lebih kurang jer..kalo mereka yang selalu bace, zera ni selalu tak tetap pendirian dalam bahasakan diri sendir...kejap aq, kejap zera, kejap org...hee..

-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
-------Tarik nafas dulu..excited kan jawab soklan ni..heheh)-----------


in...out....fuhhh~hahaha...insya-Allah sampai bila2..bagi anak cucu bace...cam best jer kan?hee..


4)Tagged 4 orang rakan blogger anda(jangan lupa ingatkan dorang!)..

part ni yang paling suke ni...nasib la ek sape yang kena...

5)Linkkan entry anda ke ruangan komen...maseh
6)Tarikh tutp sampai 3 Januari 2011~





Labels:

6 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home