.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Thursday, March 10, 2011

::~'Blogwalking Lebih Mudah Dengan...'~::

Assalamualaikum wbt...
huhu~lame rasenye tak membuat lawatan sambil belajar di blog2...huhu~


best oh berjalan-jalan membuat lawatan sambil belajar kat blog ni...kena plak ngan aku yang sangat le suke membaca, tak kesa la benda mengarut ke, benda ilmiah ke...ape2 je la kan...ni ak bagi tips mudah untuk korang berjalan-jalan dan melompat-lompat dari blog ke blog yang lain...nak tau ape tips nye??

anda boleh layari ke blog yiedpozi ni dan bace instruction2 yang diberi dan anda dah boleh menggunakan widget tersebut...mudah bukan??(ceh, macam iklan plak..)ia semudah ABC, itu saja untuk kali ini...smart disini, store juga disini...jumpa di lain kali dengan hos anda salman bhai~hahaha~

dah mengarut je...out~

p/s: membaca itu jambatan ilmu...kalo baca tu jambatan, ape yang lalu kat jambatan ek??renung2kan...hee~;)






Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home