.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Thursday, October 11, 2012

budak2 senget??

Assalamualaikum wbt... 
uiks2...pe kabo sume?zera harap sehat2 sokmo la ye...
tetiba jari ni rase nak menaip sesangat...awat ntah...maybe sebab lama sangat kot dah macam-macam benda terpendam, tersimpan dan tersemat kat sanubari ni...*cewah* ayat putis x hengat...puiih*

macam ada masalah besar je zera ni kan...no la, Alhamdulillah zera sehat, takde apa-apa yang terpendam sangat la...saja wat ayat gimik gitu...sebenaqnya, zera rindu sesangat la kat few person ni...ha, nak tau sape?
mari saya perkenalkan....


meet my besties yg sangat dirindui...

rindu kat kakak ngan abang zera ni...=)

mereka ni budak2 senget kat celcom dulu...aaaa, merindui kamu2...lame x menggila seperti waktu tu...sekarang dah takde dah, ramai yang dah dapat keje kat tempat lain...tak sure sape yang masih stay kat situ...walaupun mula-mula macam kekok je masing-masing...ha, last2 jadi ape ntah kelas encik lizi tu...sekali gi kuar makan tak kecoh pulak satu restoran di buatnya...

cukup 1 kelas...best!

part yang paling best time training dulu la...time kelas encik lizi...1st time encik lizi tu masuk, sume tak suka...cakap dia ni serius la, bosan la...last2, sume taknak start keje, nak training je lelama...dah la satu kelas sume nye gila...bleyh plak sekepala sume kan...


menggila kat daiso the curve...hee~

Aktiviti faveret tatkala gaji dah masuk...meatball!!
kind of farewell gak ni..sbb sume ni nak bla dah...huu~

tapi sayang gak la, makin lama makin kurang ahli-ahli kami...huu~takpe orang datang dan pergi tapi ukhwah kami insya-Allah akan berkekalan...tu la tujuan group kat fb tu ditubuhkan ya,rakan-rakanku sayang...=)

yang kat atas tu pasal training...sekarang, zera nak cite pasal kat AHP plak...jangan tanya apa maksud AHP tu...*sebab tak pernah tau pon ape maksud dye..hehe..*
mula-mula agak kekok gak la...tapi mentor kitorang memang best...bley plak kitorang gi hangout sesame bagai kan...siyes sporting gile la...n dapat plak masuk group JEDI tu...memang terbaik...walaupun mostly lelaki dalam group tu,nasib baik la dorang ni okey...memang seronok la dapat geng ngan dorang....

rindu kat bro2 ni...*walaupun slalu kena buli*
bowling tournament~yg dak kcik tu anak team leader kitorg...hehe~

ni nak g dinner kt mont kiara...=P

pirates theme...hee...

walaupun zera stay just untuk 5 bulan...macam2 zera dapat belajar...even tak belajar directly, indirectly pon banyak gak...belajar tentang behaviour orang...sangat best okeyh...

siyesly, sangat rindu kat korang sume...entah bile la kite nak hangout sesama lagi kan...masing2 dah jauh2 dah...takpe, insya-Allah akan jumpa lagi nanti...yang penting ukhwah ni terjalin sampai bila-bila...kalo kawen jangan lupa ajak zera ek...=)
 okey, till we meet again...wassalam...*pen off*

p/s : setelah sekian lama xmenulis...cam agak kekok n xtau camne nak start...zera akan berlatih lagi ye...=)
 

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home