.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Sunday, June 2, 2013

.:Berabuk tak hengat~:.

Assalamualaikum wbt,sume~fuhh3...*sambil tiup2 habuk n sarang lelabah~* 

setelah sekian lama ni, zera ingin mencoret kembali kat blog yang entah pape ni...hello kawan2 lama...pekabo? hope korang sehat sokmo la ye...=) by the way, bukannya taknak mencoret kat dalam blog ni...tapi takdak mood...mood ni datang sesuka hati dia je...bila tetibe baca blog orang, mula la nak menulis balik kan...hihihi~

Alhamdulillah, setelah sekian lama walaupun tunggang terbalik hidup ni dengan kerja dan pelbagai perkara yang kadang2 tak penting pon tapi buat2 penting (a procrastinator i am..=P) , still zera boleh hidup bahagia sekarang...alhamdulillah,dengan family yang disayangi, kawan2 yang sentiasa ada kat sisi ni, n mr. Z yg sentiasa melayan kerenah zera yang suka dok mengarut ni...siyesly, sangat2 bersyukur dengan apa yang Allah dah tetapkan untuk zera...walaupun pada orang tak seberapa, tapi bagi zera, ia sangat2 bermakna n sangat2 besar...n if anything happens to me one day, siyesly i juz wanna say thank you very much to all the people dat have been in my whole life...all of you makes it fulls of colours~ =')

pehal lak minah ni wat ayat sesedih gitu kan...hehe...zera juz nak menyatakan je betapa zera sangat menghargai mereka yang pernah hadir dalam hidup zera ni, tak kesa la walaupun sekejap, terlanggar je ke, semua tu ketentuan Allah kan.. kadang2 kita tak sedar, dan mungkin kadang2 kita lupa apa yang Allah tetapkan semua adalah ujian dan cabaran untuk kita..ujian yang paling ditakuti ialah kebahagiaan, yelar, bila senang ni kadang2 kita boleh jadi lupa kat Allah bila bahagia dikecapi..bila susah baru lah nak terngadah mencari bantuan kan?*it's a self reminder* 

okey, rasa cam enough dulu kot wat masa ni...maybe zera akan sambung coret2 lagi later...=)
juz ingat diz quote - jika Allah memberi apa yang kamu pinta, Dia menyayangimu...jika Allah lambat memberi apa yang kamu pinta, Dia masih menyayangimu...jika Allah tidak memberi apa yang kamu ingini, Allah sedang menetapkan yang terbaik untuk mu...bersangka baik lah dengan Allah... =)


p/s : i love all of u~ diz song is for u~


 

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home