.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Tuesday, June 25, 2013

.: berjalan2 di blog?? :.

assalamualaikum wbt... 

akhirnye da new entry has come!!!hihihi~
setelah berkurun lama terbuku di hati...cewah~ ayat tak boleh bla kan...
tadi dok berjalan-jalan di alam maya ni disebabkan oleh adik kite yang sorang ni la...


izzaty masturah~

ingatkan nape la dia wechat...rupenye dok tanya pasal blog...sorry la ye, akak pon blur2 pasal classic template ni...huhu~ ;)
santek kan beliau ni??tapi sudah diikat hatinya ya oleh seorang lelaki yang bernama syahmi~woot2~

banyak gak persamaan zera ngan dak kicik ni...*kicik ke?* hahah...by the way, best la kenal ngan si zaty ni...boleh tahan sekepala gak la..baru je kuar ngan dye 2 kali...takpe insya-Allah pasni bley jumpe sokmo kan...#eh
zera kenal dak kicik ni kat fb actually disebabkan oleh along dye...#ehem
sebenarnye entry ni untuk promote blog dia...anda semua boleh klik ke link INI..paling suka background music dia la..memang best...
ni ha lagu tu...sweet~


sila lah melawat blog beliau ek....hehe...;)


p/s : pasni cam rasa nak tulis resepi la kat blog...ape kate anda?woot2~

 

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home