.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Monday, November 25, 2013

.:pim...pom...pim...pom...:.

assalamualaikum wbt...

ehem...ehem....ehem...*kinda sore throat are u?*

PENGUMUMAN....PENGUMUMAN.....

just dunno where to start the entry actually...hahhaaha...

okey, setelah sekian lama zera tak mengomel dan meluahkan perasaan di blog ini...
aduhai, rindu tak hengat!! =P 

dolu2...time muda-mudi dulu *macam dah tua lama sangat je kann* ni la tempat luahan perasaan, tempat menghilangkan rasa bosan sebab asyik dok update template baru je keghoje nye kan...hehe...

and now, zera rasa lepas beberapa bulan baru lah kuar 1 entry kan...berjanggut nak kuarkan 1 entry tu...mostly nak hapdet alih2 ade kat dalam draft je semuanya...*aigoya*

slow2 la ye...sekarang ni baru lah free sikit lepas hampir 2 bulan gak la kena torture sebab my partner cuti bersalin...*huwaaa*

macam2 perasaan ada sepanjang 2 bulan ni...cam nak meroyan pon hado gak rasa nya...Astaghafirullahalazim...

Alhamdulillah, till now masih bertahan walaupun beberapa kali rasa cam dah give up sungguh dah...Allah sentiasa ada, kawan2 and akak2 yang tingtong kat ofis tu still ada selalu back-up each other...Alhamdulillah, syukur~

Allah tu sangat memahami kan?dalam kesulitan Dia selitkan sedikit kebahagiaan, Dia titipkan kekuatan untuk kita, yang penting kita kena selalu ingat kat Dia, dalam susah ataupun senang....insya-Allah...*peringatan untuk diri sendiri gak ni*

Allahu, macam mana lah aku tanpa diriMU...
tanpaMU hidupku kelam...
gelap tiada sinar....
bagai mentari diselaputi awan yang gelap,
bercahaya namun tiada yang terlihat...

Tiap kali aku hampir jatuh tersungkur...
KAU titipkan rakan sebagai tempatku berpaut...
tatkala aku keseorangan,
KAU hembuskan ketenangan dan rasa kebahagiaan...
Agar aku sentiasa mengingatiMU....

Terima Kasih, ya ALLAH....
sesungguhnya terima kasih ini tidak bermakna seperti apa yang telah KAU berikan kepadaku...


Alhamdulillah...tetibe keluar puisi plaks...ehehehe...spontan je...*nampak benor banyak pikior nye*
banyak sangat untuk diperkatakan tapi cukuplah zera coret2 sampai sini je...insya-Allah, if ada masa, zera akan hapdet lagi... :*


p/s : ooooo...maybe next entry akan hapdet pasal resipi ke...kita taktau la kan...tengok kepada mood si zera ni ha...adios!!




*pen off*




 

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home