.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Sunday, December 15, 2013

:: 111213~ ::

assalamualaikum~

baru nak hapdet untuk last rabu kan..
supposed to be wordless wednesday tapi sebab dah hari sabtu, tak yah nak wordless sangat la kan....ehhhe~ 

disebabkan pada 11-12-13 hari tu cuti...sebab besday sultan selangor kan...happy besday tuanku...moga panjang umur dan dimurahkan rezeki...insya-Allah....

disebabkan cuti tu, zera terasa macam nak berjalan2 kat shah alam, sebab macam dah lama sangat tak menjejakkan kaki kat sana...sebenornye nak gi bershopping sebab banyak sangat butik-butik online kat sana kan...

sokmo dok tengok orang hapdet gi sane...mana tahan kan...nak gak merasa gi kat butik2 tu...lagi2 kat sincerely by us tu...tengok tudung dia cam santek2 je kan....

so, ajak la si nabila sebab dia keje kat shah alam kan,pastu dia memang janji nak tunjukkan jalan kat sana since zera ni memang fail jalan kat shah alam tu...hehehe...;)

pastu, gi culik dak kecik aka  miss zaty kat uitm shah alam sebab memang niat nak ajak dia pon gi ke SBU tu...thanx la ye coz melayan kak zera mu yang tak berapa nak betol ni kan...hihihi~

then, dapat la gi SBU tu...beli lah sikit barang kat situ...walaupun hujan lebat tetap kami redah...heheh~
tapi kejap je kitorang kat SBU tu...pastu kitorang ke seksyen 7 pulak berjalan kat area situ and fall in love ngan kedai calaqisya yang sangat santek hokeng...tak tipu...a must go kat sana....and boleh plak zera ni dengan ramah nya sembang ngan makcik kat kedai tu cam dah lama kenai kan...-,-"

ni antara hasil tangkapan kat shah alam on dat day...



yeah!hasil tangkapan kat SBU ngan calaqisya...yg kat zawara tu,nanti nak gi ngan shairah n jiha for baju flower girl aka dayang si fatin yang nak kawen dah awal tahun depan...as expected memang dia yang akan kawen dulu...

thanx to my tour guide kat shah alam tu ek...kalo korang takde memang sesat barat la jadinye...hehee~

ni ngan dak kecik zaty...kalo pasan main tukar posing je..hahaha~

thanx to nabila, zaty n raihan zakiah~
cuti yang terisi dengan berjalan-jalan...kepnatan memang tak hengat la...balik tu memang lat teruih...nyway, memang had fun la hari tu...thanx again my kesayangans~

*pen off*

p/s : entah bley ingat ke tak jalan kat shah alam tu entah la...hahaha...berapa kali pergi pon memang fail la jalan kat sana...-,-"

 

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home