.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Sunday, December 8, 2013

:: new look~ ::

hola,mi amigos~

new look for a new year? cepat sangat nak sambut new year nye kan...hahaha...

maaf la ter'over excited' pulaks...ehehe~ saja takdak keje semalam sambil menunggu cik bella de la rossa kita untuk melawat 'serigala jahat yang besar' (big bad wolf), sempat gak la menghapdet dan menukar layout and background blog yang telah berkurun lama tak bertukar tu... 

okey,let's see what's the differences~



*fefeeling gediks nak letak before after bagai kan...*




lain tak? totally change kan...walaupun sayang nak tukar yang atas tu...tapi apakan daya...takdir menentukan...acewah~

suka stripe yang baru ni sebab ada mix2 pink purple gitu...combination colour yang macam cantik jer,macam comeyl jer...*dush3!!*cepuk diri sendiri*

untuk background tu sangat senang je...anda2 boleh ke laman web the cutest blog on the block~*aww*
okey, memang nama web tu camtu ek...tiada tokok tambah...kat sana sangat banyak pilihan background and template...disebabkan zera ni sangat la rajin nak buat background sendiri kan...
dolu2 boleh la, banyak masa terluang...lol~

header tu zera amek kat situ jugak tapi customize sikit, edit2 sikit..buang apa yang tak patut and tambah la bebunga cinta sikit...hati sedang berbunga la konon nya tu...puuiihhh~


so, ni la hasilnya....

alhamdulillah, ambil masa beberapa jam menilik dan mengedit apa yang patut....hahaha~

mungkin tak la macam dulu....aku yang dulu bukan lah yang sekarang katanya~

things change...so do people...
may the change brings something goods for yourself and others, insya-Allah...

suka, suka jugak... pengajaran still kena ada ye...ehhe~

have a great weekends peeps~

p/s : kalau perasan banyak dah widget2 yang takde...nak minimisekan sebab taknak bagi blog ni berat macam tuan dia...#eh

*pens off*

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home