.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Wednesday, January 1, 2014

:: hello, 2014!! ::

hola!! 

how's everything going? 

Alhamdulillah, masih diberi peluang untuk bernafas pada permulaan hari 2014 ni.. =) 

jom 'baling belakang'(throwback) sikit apa yang berlaku sepanjang 2013 lepas... 
takyah nak 'baling belakang' sangat kot...terlalu banyak yang berlaku sepanjang 2013...gembira, sedih, scary, seronok, excited dan maacam-macam feels lagi la...

2013 telah menyaksikan jatuh bangun seorang hazirah dari bermacam aspek>>kerjaya, family, friends, cinta, ibadah, ilmu, dan sebagainya lah...

2013 mengajar seorang hazirah untuk menjadi lebih kuat, lebih sabar, lebih independent, lebih rajin dan lebih macam-macam lagi...Alhamdulillah...yang teruk nya lebih shopping jah...hahaha...
*bahaya betoi...lagi-lagi bila ada geng nak gi shopping kan...memang la...-.-' *

banyak sangat yang berlaku sepanjang 2013 lalu..nak cerita pon confirm berjela punya lah, dan mesti malas nak baca punya...hehe...so, untuk menyimpulkan 2013 in a nutshell...

colours of 2013~
 banyak lagi sebenarnya...yang kat atas ni mostly happy moments of 2013...yang sedih-sedih tu campak dok belakang....tapi ada gak yang sedih kena selalu ingat...

kehilangan cinta hati yang dari kecik sentiasa ada ngan zera sedikit sebanyak meragut kebahagiaan sepanjang 2013 ni..Al-fatihah kat arwah opah , Allahyarhamah Hasmah bt Abu Saidin...moga sentiasa dalam lindungan Allah dan berada dalam kalangan orang-orang beriman...

so, minta maaf kat mereka yang kadang-kadang jadi mangsa emosi zera ye...insya-Allah zera akan menjadi Hazirah Hamzah yang lebih baik pada tahun 2014 ni...=)


moga tahun 2014 ini memberi barakah buat semua...dipertingkatkan amalan, ilmu, ibadah serta usaha untuk menjadi hamba Allah yang terbaik...insya-Allah.. =)


p/s : moga azam tahun ni tercapai...apakah azam?ada ke?haruslah ada....moga segala yang dirancang untuk tahun ni menjadi yang terbaik...insya-Allah~


*pens off*

 

2 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home