.:unbreakable thread:.

from da bottom of zera's heart

Wednesday, February 29, 2012

.:SeLamat Meningkat Usia, AzuRin AhMad:.

Assalamualaikum wbt....

hari ni (5/2/2012), genap lah rakan ku yang seorang ni berusia 23 tahun...dalam kumpulan kami, beliau lah yang paling akak skali...hee~
kalo garang dye,xhengat cam mak tiri ni...=P (gurau je,yang)
btw, she is one of the earliest person yang aku kenal tym kat UKM...

kitorang banyak share persamaan kot...sangat banyak...even psl daddy cool tu gak kan...hahhaa~
siyesly, aq rase ko paling banyak tolong aq kot...thanx sangat2 beb...kadang2 aq ni sensitif sangat,tapi ko still nak kawan ngan aq gak kan...

btw, hepi besday yang...
sorry if aq ade salah n silap sebelum ni...halal kan segala benda, makan sume yg aq curi...hahaha~

n da best wihes 4 u:

  • thanx coz jadi kawan aq....
  • moge hepi sokmo ek,my dear...
  • may all ur wishes cme true....
  • cpat2 la dapat orang baru...asyik sandal2 je ko main...=P
  • aq sayang ko sangat2....rindu ko gak!!
  • moge persahabatan kita kekal hingga ke akhirat....insya-Allah....=)
  • moge ditambahkan iman dan kita sentiasa berada di jalanNya ye...insya-Allah...amiin~
sentiasa sayang kamu!


p/s: ni pon entry tertunggak gak...nanti kite celebrate ek...rindu gile nak celebrate n wat benda2 ngarot ngan ko....=)



.: Hepi besday, ms Amira Amran!!:.

Assalamualaikum wbt...
hari ni (29/12/2011) besday budak kecik yang sangat selalu mendengar n memahami diri aku ni...
hey awak, awak dah tua...huhu~
cepat2 la kahwin ye...abang awak dah beli kete tu, family pong cam dah approve kan...hee~
okey abaikan pasal kahwin tu, yang penting i do hope all ur wishes cme true....
mek ni skang dah ade bisnes taw...bisnes tudung...n for those yang teringin nak beli tudung bawal tu,memang cantik2 la...meh singgah kat page fb dye Colour of Collection and blog Mira yaya ni...
by the way,saya sangat merindui awak...kalau la kite kat UKM lagi skang ni, mesti kaw2 nye ko kena ngan kitorang kan?
rindu tym besday ko yang dulu tu...berhempas pulas gak la kitorang memasak tym tu...omo2!!
ni wish yang paling penting untuk ko :

  • moge hepi2 selalu....
  • selalu gi exercise ye...(pada hal aq pon lebih kurang je kan..=P)
  • semoga bisnes ko makin maju...aku akan sentiasa support ko dari kiri,kanan, depan dan belakang k...
  • thanx sangat2 coz sudi jadi kawan aku....dengar masalah,share evrything ngan aku...love u very much,my dear...
  • semoga persahabatan kita kekal sampai akhirat...
  • moge cepat2 kahwin..ikot jejak langkah dila...aq pass kat ko dulu la...=P
  • moge sentiasa ditambah iman dan kita semua sentiasa berada di jalanNya....insya-Allah...
mish u mucho2!!



p/s :entry ni agak tertunggak lame...sori ek,my dear...nanti tuntut hadiah ngan aq ye...=)

Labels:

Wednesday, February 22, 2012

Astrid - Tentang Rasa



Aku tersesat
Menuju hatimu
Beri aku jalan yang indah
Ijinkan ku lepas penatku
‘tuk sejenak lelap di bahumu

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Tentang cinta yang datang perlahan

Membuatku takut kehilangan
Ku titipkan cahaya terang
Tak padam di dera goda dan masa

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya


p/s: diz song is dedicated especially for u...=)

.: for whom it may concern :.

Assalamualaikum...
moge segalaya sentiasa dalam lindungan dan dirahmati Allah...
I'm sooo sorry, mintak maaf sangat2 sebab ade sakitkan hati kamu n wat kamu terluka....
saya tau saya ni tak perfect mane,saya pon melakukan kesilapan gak kan...
mungkin apa yang berlaku ada hikmahNya...
saya sangat berharap agar kamu menemui kebahagiaan...
memang susah nak lupakan sebab kita kenal sangat lama, saya sendiri pon tak boleh nak lupakan semuanya...
it do takes time...sangat mengambil masa...mungkin kamu nampak cam saya dah meneruskan kehidupan n nampak cam bahagia skang kan,setiap kebahagiaan tu diperoleh degan usaha untuk melupakan bukan meratapi dengan ape yang berlaku...
mungkin macam senang saya bercakap, tapi hidup harus diteruskan...saya percaya awak akan menemui kebahagiaan yang dicari suatu hari nanti....
satu je nasihat saya, be positive and all the positive things will come to you....
i do love you but as a friends...i'm soo sorry....='(

p/s: bukan taknak jumpa,tapi saya tahu saya seorang yang sangat lemah...sooo sorry~


Monday, February 13, 2012

ermm~

Assalamualaikum wbt...
ape kabo sume?harap sehat sentiase la ye....insya-Allah....
setelah sekian lame x menghapdet blog, baru hari ni terasa nak menghapdet nye...
kesian blog ni dah bersawang2 seperti otak yang dah berkarat akibat lame dah tak mengarang...huhu~

saje je nak tulis sket2...nak luah banyak2 kang orang annoyed plak kang....
takpela, semua yang terjadi ade hikmahNya...hmm~



Sunday, February 12, 2012

PeRkaMpunGan UPSM kt UKM...

huhu...entry ni lg....



k la,hari ni nyer program maybe program yang last kitorang bley suke2 kot....



pasni dah ade senior2 yang baru balik dari nun di kepulauan borneo...dengar kata la kan, merka ni agak tegas dan mungkin menakutkan...tapi entah la kan, tak kenal maka tak cinta...betol tak rakan2???huhu...so, kami menunggu mereka dengan penuh kesabaran....



hari ni nyer program seperti biasa di 'conduct' oleh abg aza, abg Q n abg Syawal...



dalam banyak2 aktiviti orang paling suka aktiviti game ulat bulu...hua3...lawak..







ni dia nye lirik....


ada sang ulat bulu,


punya kaki seribu,


siapa jumpa kakiku(kakiku),


jikalau tak dapat terpaksa ku melompat,


dengan kaki seribu kurang satu...


lirik ni kemudian nya digantikan vokal2 nya dengan a,o,u,i,e...


serius la,memang sangat lawak...


pixca n video akan diupload nanti...


ade probs sikit...hee...

video

Labels: